Betöltés...

Legyél te a masszőrök királya! Tanulj ayurvédikus masszázst!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tarts lépést a trenddel 2011-ben, bővítsd szolgáltatásaid körét ayurvédikus masszázzsal! Ha új szakmát keresel, ajánljuk neked is képzésünket, melynek résztvevői nem csak egy kiváló, hazánkban még új és reményteli masszázsfajtát ismerhet meg, hanem olyan szemléletmódra találnak, amivel emberileg és egészségileg is gazdagodhatnak.


Az Ayurvéda India gyógyító tradíciója, mely megállja a helyét a mai kor emberének egészségügyi kihívásaival szemben. Titka a személyiség és a testi tünetek feltérképezése folytán az egyénreszabott kezelési eljárás és a kezelések során alkalmazott növényi olajok bőséges használata. A képzésen nem csak az ayurvédikus masszázsfogásokkal ismerkedhetsz meg, de hasznos életmódbeli praktikákkal is gazdagodhat szemléleted, melyet nem csak vendégeid, de saját magad épülésére is fordíthatsz.


Amit garantálunk:


- magas szakmai oktatói háttér (eredeti Indiában szerzett klinikai tapasztalatokkal)


- felszerelt eszközpark


- kellemes, zöld környezet


- barátságos és empatikus légkör


- minőségi oktatás


Amennyiben tanfolyamunk felkeltette érdeklődésedet és szeretnél egy barátságos, önmagáért és az emberekért tenni akaró csapatban tanulni, várunk szeretettel 2011. július 8-án induló tanfolyamunkon!


Bővebb információt találsz honlapunkon: www.ayurvedaoktatas.hu


Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpont


06 70 778 7518


06 30 512 6292

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 567 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Legyél te a masszőrök királya! Tanulj ayurvédikus masszázst!" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések