Betöltés...

Hallott Már Programunkról?

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
„Mikró-vállalkozások Jövőéért 2020 Partnerprogram”
Irodánk 10 éve a nehéz helyzetben lévő, tőke- és forráshiányos mikro- és kisvállalkozások problémáinak kezelésével, megoldásával foglalkozik.
Azzal a céllal indítottuk, hogy minél több vállalkozó bemutathassa nekünk elképzelését, s a mi szakmai segítségünkkel meg is tudja valósítani azt.
Akiknek hasznára lehetünk:
- Mindazok, akik csak most kezdték, vagy kezdenék a vállalkozásukat,
- Már működő vállalkozások és az éves árbevételük nem haladja meg a 2 millió Eurót.
- Üzleti céljaik megvalósításához képesek minimális önerőt bevonni.
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy „front office” irodaként közvetett módon részt vehetünk a mikró – és kisvállalkozások forráshoz juttatásában, támogatásában.
Két saját fejlesztésű programunkkal is sikeresebbé tehetjük az Ön számára a szükséges pénz megszerzését:
Alapszintű Tanácsadási Program keretében térítésmentesen igénybe veheti 15 000 Ft értékű konzultációs lehetőségünket, valamint „Helyzetelemzés és finanszírozási javaslat” kidolgozásával segítjük üzleti döntésének meghozatalában.
Emeltszintű Tanácsadási Program két napos szeminárium keretében beavatjuk az üzleti tervezés titkaiba. Az Üzleti Tervező Cd program segítségével akár otthon ülve képes lehet arra, hogy saját maga elkészítse azt.
Miért fizetne súlyos százezreket olyanért, amit Ön is képes megoldani?
Mentor Programunk azok számára szól, akik úgy érzik a későbbiekben is szükségük lenne egy konzulensre. Olyan valakire, aki objektív szemlélőként vizsgálja vállalkozása fejlődését és segít az esetleges problémák leküzdésében, vagy a döntések meghozatalában.
Kérésére elkészítjük üzleti elképzelésének elemzését, finanszírozó általi előminősítését. Megvizsgáljuk vállalkozása adottságait, erőforrásait, javaslatot teszünk a gyenge pontok megerősítésére. Vállaljuk üzleti tervének teljes kidolgozását!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Marketing / Üzleti
 
Eddig megtekintették 322 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Hallott Már Programunkról?" című hirdetést látja. (fent)