Betöltés...

BDSM bondage kanapé kéz- és lábbilincsekkel Positions of Pleasure (163 cm)

Ár: 381.805 Ft

A Positions of PleasureBDSM Bondage pad a luxus BDSM bútorok kategóriájába tartozik. Beleszerettünk elegáns kialakításába, minőségi kivitelezésébe és a szexhez és a partnerek lefogásához kínált változatosságába. A kanapé minden oldalán összesen 28 rögzítő csatot találsz, amelyekhez könnyedén rögzíthetsz bilincseket és lábbilincseket . A bilincsek a kanapé tartozékai , valamint egy párnázott szemmaszk a vizuális megfosztáshoz.

A 163 cm hosszú BDSM padon számos erotikus pózt élvezhetsz, a kanapé pedig masszív és anatómiailag lekerekített formájának köszönhetően mindkét partner számára kényelmes a játék során. A padon megfűszerezheted a misszionáriust, a lóháton és háton pózt, a szántót, és egy kis ügyességgel még a népszerű "hatvankilencet" is.
A partner ölébe is könnyen elfér egy masszázsfej vagy vibrátor.A kéz- éslábbilincsek tépőzárral rögzíthetők , és univerzális méretük miatt nőknek és férfiaknak egyaránt megfelelnek.
A csúszócsatokkal ellátott hosszú pántok biztosítják, hogy partnerét olyan szorosan a padhoz köthesse, hogy az ne tudjon mozogni. A padnak van egylevehető és állítható magasságú fejtámlája, a félkör alakú párnát pedig hasznosnak találja a has, a hát vagy a térd alátámasztására.
Mindkét darab külön-külön és a bondage padon kívül is használható, mivel szex közben fekvőpárnaként vagy térdtámaszként is funkcionálnak. A kanapé magja, a fejtámla és a félkör alakú párna nagy sűrűségűpoliuretán habból készült, hogy stabilitást, támaszt, párnázást és kényelmet biztosítson a testnek. A huzatok szarvasbőr-puha mikroszálból vannak varrva, amely nem karcolja a bőrt.
A pad anyaga erős, nedvességálló és könnyen tisztítható.A huzatok levehetők a kanapéról és a párnákról, és kímélő programon mosógépben moshatók. Vagy törölje le a könnyű szennyeződéseket egy nedves ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "BDSM bondage kanapé kéz- és lábbilincsekkel Positions of Pleasure (163 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem