Betöltés...

Vibrátor elektroszexhez csiklókarral Elexcite Thunder (19,5 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 19.810 Ft

Az Elexcite Thunder electrosex vibrátor speciálisan módosított vezetőképes szilikonnal erős rezgéseket és 5 elektromos impulzusmódot kínál. Az elektro funkció fokozza az orgazmus élményét a nők számára, és segít megerősíteni a medencefenéket kezdőknek és tapasztalt hölgyeknek egyaránt . Az impulzusok legalacsonyabb szintjei kellemes bizsergő érzésre emlékeztetnek, a legerősebbek a hüvelyt is kínozhatják, így még A BDSM gyakorlatok szerelmesei is beleszeretnek.

Az elektrostimuláció intenzíven perfundálja a hüvelyt még a csökkent érzékenységű nők számára is, így könnyebben érhetik el a kívánt orgazmust. Az elektroterápiát az egészségügyben is alkalmazzák, és a terapeuták elektroimpulzusokat ajánlanak azoknak a hölgyeknek, akiknek problémái vannak a medencefenékkel . Ez egészségügyi problémák egész sorát vonja maga után. A leggyakoribbak az inkontinencia , a rossz testtartás vagy a fájdalmas menstruáció. Az Elexcite Thunder elektromos vibrátor használatával a nők célzottan erősítik medencefenéküket , mivel elektromos impulzusok küldésével a hüvelyi izmok összehúzódnak és maguktól ellazulnak az összehúzódás során.

A vibrátor anatómiai formájába is beleszerettünk, kiszélesített hegyével , amely makkot idéz . A pufók hegye kellemesen stimulálja a hüvelybemenetet is a tágulásnak és az azt követő sima szűkületnek köszönhetően a behelyezés során. A teljes behelyezhető rész jelentős görbülete ezután gondoskodik a G-pont célzott masszírozásáról. A vibrátor jól rugózik , ezért a rugalmas csiklókiemelkedéssel együtt alkalmazkodik a női öl egyedi íveihez . A kettős stimuláció erőteljes orgazmust hoz, különösen azoknak a nőknek, akik nem érik el a hüvelyi csúcspontot. Azt tapasztaltuk, hogy a vibrátor nem borul fel a hüvelyben, és a behelyezés után elég óvatosan az ölében tartani.

Imádni fogod a bársonyosan puha szilikont is, amely kenés után tökéletesen siklik, és nem okoz allergiás reakciókat. A vibrátoron nem találsz fémlemezeket , mert a speciális szilikon anyag elektrostimulációt közvetít. Ezenkívül az elektromosan vezető szilikon intenzíven továbbítja a kisüléseket a vibrátor behelyezhető részén , és nem csak a hüvely egy részét stimulálja lokálisan, mint a legtöbb konkurens fémhuzalos modell. A fogantyú oldalát fényes, ovális fekete ABS műanyagból készült applikációk díszítik, amelyek gyönyörű kontrasztot alkotnak a vibrátor matt fekete kialakításával.

A 10 halk rezgésmóddal a nők órákon át szórakozhatnak. A klasszikus rezgések mellett a vibrátor különféle impulzusmódokat is kínál. A nők külön-külön vagy egyszerre élvezhetik a vibrációt és az 5 elektroimpulzus-módot .

A vibrátor vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen higiénikusan tisztán tarthatja. Mosás előtt mindig kapcsolja ki a készüléket. Ha véletlenül bekapcsolná az elektromos funkciót, fájdalmas rúgást kapna. Ugyanígy ne felejtse el kikapcsolni az áramütést, mielőtt minden alkalommal eltávolítja a vibrátort a hüvelyből.

Kisütés után a vibrátort egy modern USB-kábel segítségével töltheti fel, amelyet a csomagban talál.

ÉRTESÍTÉS
A szívritmus-szabályozóval vagy súlyos szívproblémákkal küzdőknek el kell felejteniük az elektrosexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor elektroszexhez csiklókarral Elexcite Thunder (19,5 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem