Betöltés...

Vibrátor elektroszexhez csiklókarral Elexcite Voltage (19,3 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 26.415 Ft

Orgazmikus medencefenék-erősítés? Az Elexcite Voltage vibrátorral a gyakorlás szórakoztató lesz. A bizsergésre emlékeztető gyengéd elektroimpulzusokat a kezdők is értékelni fogják, akiknek nincs tapasztalatuk az elektrojátékkal. De az elektrostimulációs program legerősebb, 5. intenzitása még a legigényesebb nőket is kielégíti, akik intenzíven szeretnék feszesíteni hüvelyi izmaikat.

A játékot BDSM játék közben szintén élvezni fogja, mivel a maximális intenzitása alkalmas a pikáns elektrojátékra. Az elektrostimuláció egy csepp izgalmat ad az előjátékhoz és a partnerével való szexhez. Az elektroimpulzusokkal ellátott erotikus segédeszközöket a fizioterapeuták különösen a csökkent hüvelyi érzékenységű nőknek ajánlják, akik az elektrojátékoknak köszönhetően könnyebben juthatnak el az orgazmushoz. Az elektromos impulzusok hatékonyan feszítik a hüvelyi izmokat, amelyek megduzzadnak és megerősödnek. A feszes medencefenék fontos szerepet játszik a szexuális életben, mivel megkönnyíti a hölgyek számára a csúcspontot, és partnerüknek feszes szorítást biztosít az ölbe hatoláskor.

Az Elexcite Voltage vibrátor speciálisan ívelt, hogy a vibrátor hüvelyi része elérje a G-pontot. A kettős stimulációnak köszönhetően gyakorolhatják a belső orgazmust, amit aztán a partnerükkel való szex közben is átélhetnek. Az elektrostimulációs programok a vibrátor mindkét részéhez eljutnak. Ha először a kezében akarja érezni az elektrót, akkor a hüvelyi és a csikló részeket kell megérintenie a tenyerével és az ujjbegyeivel (vagy mindkét kezével) egyszerre. Ha csak a csiklókart fogja meg a kezével, akkor nem fogja érezni az elektroimpulzust.

Az egész vibrátor puha szilikon anyagból készült, amely gyönyörűen csúszik síkosítás után. Az Elexcite Voltage vibrátor esetében a gyártó speciálisan kezelte a szilikont, hogy hatékonyan továbbítsa az elektroimpulzusokat. Ezért nem talál a segédeszközön olyan fémlemezeket, mint a konkurens modelleknél.

A fogantyút fényes műanyag betétek díszítik az oldalán, amelyek elegánsan néznek ki, de nincsenek hatással az elektroimpulzusok átvitelére. Az eszköz erőteljes vibrációval büszkélkedhet 10 vibrációs programban, amelyeket 5 elektromos impulzus intenzitással kombinálhat.

De mindkét funkciót külön-külön is használhatja. A közepesen vízálló eszközt alaposan mossa el játék előtt és főleg játék után. Tisztításkor ügyeljen arra, hogy a vibrátor ki legyen kapcsolva, hogy ne érje váratlanul elektromos impulzus. Ne felejtse el rendszeresen tölteni a játékot is, a mellékelt USB-kábel segítségével.

Az egyetlen dolog, ami egy kicsit zavart minket az Elexcite Voltage vibrátor használatakor, az a hangosabb vibrációs motorja volt. Bár a hálószobája falán túl nem hallja meg senki a játékot, egy kicsit meg kell szokni a vibrációs motor éles hangját. Nálunk az izgalom győzőtt, aminek köszönhetően gyorsan elfeledkeztünk a vibráció zümmögéséről.


FIGYELMEZTETÉS

A pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkező emberek felejtsék el az elektroszexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor elektroszexhez csiklókarral Elexcite Voltage (19,3 cm) + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem