Betöltés...

Elektronikus erényöv Spark of Obedience távirányítóval + ajándék EEG gélek 500 ml

Ár: 26.415 Ft

Az Elektromos tisztasági öv (Spark of Obedience) tesztelése után főként azért vettük fel az étlapra, mert kibővítette a lehetőségeket azoknak a férfiaknak a büntetésére , akik nem rendelkeznek kellő önfegyelemmel, és nem tudják megtagadni maguktól az önkielégítést. pár nap. Ezzel a műanyag péniszketreccel az összes domináns fél nemcsak erekciót szerez, hanem erős elektromos impulzusok segítségével meg is bünteti őket. Ezért a játékot az elektrosex és a kemény BDSM kedvelői fogják a legjobban értékelni.

Az anatómiai formának és a 11 cm-es teljes hossznak köszönhetően a tisztasági öv könnyen felvehető, és még az átlagon felüli ajándékokkal rendelkező férfiaknak is megfelel. Az eszköz műanyag kialakítása miatt nem alkalmas több napos viseletre, mivel nem olyan kényelmes, mint például a szilikon erényes övek, de erotikus játékok közben imádni fogod.

A ketrec tömör, polikarbonát anyaga kemény és hajthatatlan, de ellenáll az áramütéseknek, amit a mellékelt vezérlővel szabályozhatsz. Áramforrásként is szolgál, amelybe 2 db AAA mikroceruza elemet helyezhet. A tesztelés során azt tapasztaltuk, hogy gyenge minőségű vagy részben lemerült akkumulátorok használatakor az elektromos impulzusok gyengék, ingerlésük inkább bizsergő érzéshez hasonlít. De ha jó minőségű, teljesen feltöltött akkumulátorokat helyez a vezérlőbe, még a legnagyobb szívósabbak sem bírják ki a legnagyobb intenzitású elektrostimulációt.

A csomagban négy különböző méretű gyűrűt találsz , amelyekkel a péniszhez rögzítheted a tisztasági övet. Ezért a rabszolgák többé nem fognak kifogást keresni a nem megfelelő ketrec miatt. Felhelyezéskor kicsit késni fogsz a kütyü beszerelésével, mert alapvetően össze kell szerelni a játékot a mérethez. A doboz hátoldalán egy képes útmutatót találsz angol nyelvű leírással. Ha nem tud angolul, saját átiratunk van az utasításokról.

A tisztasági övet úgy lehet felvenni, hogy először kiválaszt egy nyitott gyűrűt (azt, amelyik a legjobban illik a méretéhez), és a heréi mögé helyezi. Ezután vegye ki a három lyukú félgyűrűk egyikét, és csatlakoztassa a nyitott gyűrűhöz úgy, hogy a lehető legközelebb nyomja a testhez, és csavarja be az összes lyukba. Helyezze a két legvékonyabbat a legkülső lyukakba, a szélesebbek egyikét pedig a középsőbe. Ez a lépés létrehozza a játék első ízületét. Ezután vegye a második fél karikát, és csatlakoztassa elölről a három kiálló csavarral az első csatlakozáshoz , hogy egy teljes gyűrűt készítsen. Következő lépésben válasszon egyet a négy meghatározó görgő közül (attól függően, hogy mekkora helyre van szüksége a pénisz és a herék között a maximális kényelem érdekében), majd csak helyezze fel a tisztasági övet a péniszre. Csatlakoztassa a csavarokhoz, és végül rögzítse a péniszketrecet egy zárral , amelyet a középső csavarban lévő fűzőlyukon keresztül szúr be. Ne felejtse el bekenni a hímtagot, mielőtt behelyezi a melltartót a tisztasági övbe.

A játék hegyén egy praktikus lyuk látható, amit az urak értékelni fognak, ha hosszabb ideig viselik a ketrecet. Egyszerűen egy meglehetősen nagy, csepp alakú lyukon keresztül vizel.

A fő ász ezzel a tisztasági övvel az elektrostimuláció. Az ezüst vezérlőt egy kábellel csatlakoztatja a ketrechez úgy, hogy a kétágú kábel mindkét végét behelyezi a készülék szilikon nyúlványaiban található kis lyukakba. Ezután csak használja a bekapcsológombot a vezérlő bekapcsolásához, és válassza ki a négy elektrostimulációs program egyikét. Ezeket tetszés szerint állíthatja be a jobb oldali kerékkel, amely az elektromos impulzusok intenzitásának szabályozására szolgál. Az alsó Speed gomb az egyes programok sebességét módosítja.

Erényöv Spark of Obedience vízálló . Ezért játék után folyó víz alatt tisztítsa meg. De ne felejtse el leválasztani a ketrecet a forrásról (vezérlőről) mosás előtt. Megsérülhet, ha a szerszámot megnedvesíti, miközben feszültség alatt van.

Sajnos a játék magasabb árára kell panaszkodnunk. Másrészt megértjük, hogy egy jó minőségű és tartós kialakításért egy kis pluszt kell fizetni. Ezért hiszünk abban, hogy az elektromos tisztasági övvel sok forró pillanatot fog élvezni, amelyek egy lépéssel tovább viszik erotikus játékait.

ÉRTESÍTÉS
A szívritmus-szabályozóval vagy súlyos szívproblémákkal küzdőknek el kell felejteniük az elektrosexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Elektronikus erényöv Spark of Obedience távirányítóval + ajándék EEG gélek 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem