Betöltés...

Heaven Gate üveg dildó (16 cm)

Ár: 8.210 Ft

A Heaven Gate üvegdildó úgy néz ki, mint egy boros dugóhúzó. A Nagy, csavarszerű bevágások a keskeny, kerek csúcsnak köszönhetően könnyen behelyezhető a hüvelybe és a fenékbe.
A praktikus fűzőlyuknak köszönhetően az eszköz könnyen kézben tartható, és masnit is köthetsz rá. Az üvegdildóval töltött és masnival díszített popsi dugó romantikus ajándék lesz minden partner számára.



Az üvegátlátszó színe luxusérzetet ad a dildónak. Ugyanakkor egy kicsit emlékeztet egy jégcsapra vagy egy kristály díszre.
A Heaven Gate edzett boroszilikát üveg dildó rendkívül tartós és erős. Könnyen tisztítható, és imádni fogod a hőszabályozó tulajdonságait.



Játék előtt merítse a dildót meleg vízbe vagy a hűtőszekrénybe , és élvezze az izgalmas játékot a hőmérséklettel.
A vízálló kialakításnak köszönhetően a játékot a fürdőkádba is beviheti egy pihentető áztatáshoz.
Afényűző Heaven Gate üvegdildó tökéletes születésnapi vagy évfordulós ajándék is lesz. Véleményünk szerint nem hiányozhat egyetlen szexuális játékgyűjteményből sem.
A Heaven Gate üvegdildót tapasztalt játékszerelmeseknek ajánljuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal az erotikus segédeszközökkel. Ez a hangsúlyos barázdákkal ellátott dildó sok kenést és lazítást igényel a behelyezés előtt. Az intenzív ingerlő érzések meglephetik a kezdőket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Heaven Gate üveg dildó (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem