Betöltés...

Noble Illusion No.1 üveg dildó (16 cm)

Ár: 10.895 Ft

A Noble Illusion No.1 üveg vibrátor úgy néz ki, mint egy varázspálca, amely minden kívánságát teljesíti.
A készülék több különböző méretű golyóból áll, melyeket a hüvelybe vagy a szamárba helyezve szépen megnyújtanak , hogy a tested mindegyik mögött össze tudjon húzódni.
A fogantyú végén egy kerek alapot talál, amely lábként működik anális játék közben. Ezért a vibrátor nem csúszik teljesen a seggbe.



A Noble Illusion No.1 vibrátor tartós pyrex (boroszilikát) üvegből készül, mely erős és kemény. A stimuláció során ezért célzottan a megfelelő helyekre talál.
Amit a legjobban szeretünk az üvegjátékokban, az a hőszabályozó tulajdonságaik. Hagyja a vibrátort egy ideig hideg vagy meleg vízben , majd futtassa végig a saját vagy partnere testén. A hőmérséklet változása szenvedélyes játékra késztet.



Ezenkívül az üveget szilikon zselékkel is bekenheti , amelyek tovább csúsznak, mint a vízbázisúak.
Az integrált kialakításnak köszönhetően a víz nem folyik sehova a vibrátor belsejében. Ezért vigye magával a zuhanyozásba vagy a fürdőkádba, és élvezze a nagyszerű vízi játékokat.
A Noble Illusion No.1 üveg vibrátor ékszere lesz erotikus eszközgyűjteményének, és ajándéknak is megfelelő. Ezért ajándékozd egy barátodnak vagy a másik félnek születésnapra vagy Valentin-napra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Noble Illusion No.1 üveg dildó (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem