Betöltés...

Noble Dream üveg dildó (16,5 cm)

Ár: 8.210 Ft

A fényűző Noble Dream üveg vibrátor, gyönyörű sötétkék színben, képzeletbeli jogarként fog feltűnni játékkollekciójában. A valamivel szélesebb , 3,5 cm-es átmérőjű eszköz felmelegíti az anális ínyenceket és kellemesen masszírozza a hüvelyt és a G-pontot.A hegyében három erős kiemelkedés található, amelyek a szűkült nyakhoz csatlakoznak. A vibrátor sajátos formája fokozatosan tágul, és minden behelyezéskor és kihúzáskor intenzíven irritálja elsősorban az alját és az érzékeny záróizmát . A vibrátor bőséges használható hosszúságú, így a prosztatát is kényezteti.



A kerek saroknak köszönhetően a modell jól tart és nem illik oda, ahol nem kellene.
A szerszám elképesztően sima boroszilikát üvegből készült, amelyet pyrexként is ismerhet. Szeretjük a vibrátor nagyszerű hőszabályozási tulajdonságait is, aminek köszönhetően alkalmazkodik a környezeti hőmérséklethez. Melegítheti vagy hűtheti az üveget, és élvezheti a hő vagy a hideg hatását .



A vibrátor vízállósága melegvizes játékokra is csábít. Tölts meg egy habbal teli fürdőt a pároddal, és kényeztesd magad egy finom orgazmusban lefekvés előtt.
A modell eredeti és egyben ízléses kialakítású , így születésnapi, évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak is megfelel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Noble Dream üveg dildó (16,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem