Betöltés...

Mr. Eggplant üveg dildó (19 cm)

Ár: 9.230 Ft

Üveg vibrátor Mr. A padlizsán elegáns és játékos megjelenésével varázsolt el minket, mely padlizsánt idéz . A szűkített hegynek köszönhetően a szerszám könnyen behelyezhető, a kisebb, 2,8 cm-es átmérő pedig a hüvely mélységig kitölti a hüvelyt.   kezdők. A vibrátor egyedi, eredeti dizájnnal rendelkezik, ugyanakkor diszkrétnek és nem feltűnőnek tűnik. Ezért játékosan illeszkedik a többi üvegdísz közé a nappali polcán.
Az enyhén ívelt hegy megbízhatóan célozza meg a G-pontot , amely a hüvely egyik legérzékenyebb pontja. De a vibrátornak nincs kiemelkedő sarka, így nem alkalmas anális stimulációra .



A szerszám tartós és tökéletesen sima boroszilikát üvegből készült, így nem hajlik meg játék közben. Az üveg anyaga mindenféle síkosítóval jól passzol, így a vibrátort szilikonzselékkel is kenheted .
Az üvegjátékokat szívesen melegítjük egy tál meleg vízben, vagy egy időre fagyasztóba tesszük. Amikor játszunk a hőmérséklettel, libabőrös leszünk az izgalomtól.



Az eszköz vízálló kezeléssel rendelkezik, így akár vízzel teli fürdőkádban is élvezheti az orgazmust.
A vibrátor a legapróbb részletekig precízen kidolgozott és egy szárral is rendelkezik, ami megkönnyíti a készülék kezelését. Az aranyos és ízléses kialakítás születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak is megfelel . A vibrátor mindenkit megnevet körülötted a lánybúcsún .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mr. Eggplant üveg dildó (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem