Betöltés...

My Little Secret gésagolyók

Ár: 4.085 Ft

A My Little Secret rózsás kialakítású Vénusz golyói ideális medencefenék-javító eszköz a nők számára, akik megfizethető modellt keresnek, miközben egy gyönyörű játékkal egészítik ki a gyűjteményüket. Közepes mérete és 62 g-os súlya miatt még a kezdők is jól fogják érezni magukat.
Azoknak a hölgyeknek, akik többet szeretnének fizetni egy kifinomultabb modellért, ajánljuk a nem kapható Venus golyóinkat Feel Silicone II . Speciálisan módosított alakjuk és méretük hozzájárul az erősebb rezgésátvitelhez és a hüvely intenzívebb vérkeringéséhez.
Az anatómiai formának és az első golyó kúpos hegyének köszönhetően az eszköz könnyen bevezethető és kényelmes viselet. A könnyebb behelyezés érdekében a nők az első golyót egy csepp vízalapú síkosítóval bedörzsölhetik.
A modell bársonyosan puha szilikonból készült, amely gyorsan alkalmazkodik az emberi hőmérséklethez, és nem okoz allergiás reakciókat.
Az eszközben mindkét golyóban fémsúlyok találhatók. Ez a nő minden egyes mozdulatával a golyók falát ütögeti, és erős mechanikai rezgéseket hoz létre. A játék így intenzíven keringeti a teljes csiklót.
Ahalk rezgések biztosítják, hogy senki sem fog tudomást szerezni a nő ölében lévő titokról.
A Vénusz golyóinak könnyű eltávolításáról egy rugalmas zsinór gondoskodik, amely nem zavarja a bugyit.
És mivel a játék vízálló kivitelű, higiénikusan könnyen tisztán tartható. A hölgyek akár úszni is mehetnek a Venus golyókkal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "My Little Secret gésagolyók" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem