Betöltés...

Vibrációs erekciós gyűrű Vibe Rush távirányítóval

Ár: 21.755 Ft

A Vibe Rush vibráló erekciós gyűrű megcsípi a péniszt , miközben vibrál, hogy kényeztesse partnere csiklóját. A játék fokozza a partnerjátékot és fokozza az orgazmust.
Az erekciós gyűrű speciálisan ívelt hegye remekül megragadja a csiklót. A dupla szilikongyűrű jól rugózik és a hagyományos gyűrűknél erősebben szorítja a férfi makk gyökerét.
Imádni fogja a Vibe Rush erekciós gyűrű bársonyosan puha szilikon anyagát . Értékelni fogja a nem porózus tulajdonságait is, amelyek megkönnyítik a tisztítását.
Gyorsan meg fogja tanulniaz egyszerű kezelőszerveket . A megszakítás nélküli szex élvezetéhez használd a távirányítót a rezgési programok megváltoztatásához vagy a rezgések leállításához játék közben.
Kis mérete ellenére a kütyü erőteljes rezgésekkel és összesen 10 vibrációs programmal büszkélkedhet. Az első három program a vibrációs intenzitásokat képviseli. A fennmaradó 7 mód impulzusprogram.
Amit szintén nagyra értékelünk az erekciós gyűrűben, az a csendes vibrációs motor, amely soha nem árult el minket a csukott hálószobaajtón keresztül.
Avízálló játékot akció után szappanozza be és öblítse le egy vízsugárral. Ha pedig lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs erekciós gyűrű Vibe Rush távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem