Betöltés...

RoZen vibrációs análdugó erekciós gyűrűvel (10 cm)

Ár: 16.820 Ft

A multifunkciós RoZen vibrációs análdugót a haladó kezdők és az anális játék tapasztalt szerelmesei egyaránt értékelni fogják, mert tökéletesen élénkíti a maszturbációt és a szexet. A segédeszköz kellemesen feszíti a férfi fenekét, és gyengéd buzzy rezgések segítségével masszírozza az érzékeny anális falakat és a prosztatát az erős csúcspontig. A szilárd erekciót és az intenzív orgazmust a pénisz és a herék kellemes szorítása is biztosítja, amelyet két erekciós gyűrű biztosít. Ezenkívül a játékon 8 jellegzetes kiemelkedés található a gát masszírozásához.

Anatómiai formájának köszönhetően az análdugó könnyen behelyezhető és egy csepp síkosító géllel szépen belecsúszik a fenekébe. Uraim, próbálják meg partnerük kezébe adni a segédeszközt, és élvezzék a gyengéd érintéseit és a pillanatnyi feszültséget, amikor lassan behelyezi a játékot az análisukba. A kiváló minőségű szilikon anyag, amely bársonyos tapintású és jól vezeti a hőt, szintén hozzájárul a fenék kellemes stimulálásához.

Tetszik nekünk, hogy nem csak a 3 szintű intenzív rezgés, hanem a 4 impulzusprogram is elvezeti a férfit a csodálatos csúcshoz. Az análdugó végén egy megemelt arany elemzáró fedelet és egy vezérlőgombot talál. Nyomja meg a rezgés bekapcsolásához, majd váltson az egyes programok között. Az urak élvezni fogják a vad menetet, miközben gondosan felfedezik az összes módot, és néhányan megtapasztalják első anális orgazmusukat.

Nagyra értékeljük a játék egyszerű karbantartását is. A praktikus fekete szín elrejti a szennyeződéseket. A közepesen vízálló kialakításnak köszönhetően játszadozás után egyszerűen leöblítheti a segédeszközt folyó víz alatt. De jobb, ha nem viszi magával a fürdőbe vagy a zuhanyozásba, mert az elemtartóba víz kerülhetne.

A segédeszköz egy darab GP LR1 1,5 V-os elemmel működik, amelyet lemerülés esetén könnyen lecserélhet egy újra. Nem kell elektromos csatlakozást keresnie, így a vibrációs RoZen análdugót magával viheti akár a vadonba is, ahol a szabad ég alatt táborozik.

Kicsit sajnáljuk a játék egyetlen, apró szépséghibáját. Tesztelőink azt tapasztalták, hogy szex közben bizonyos pozíciókban az análdugó kieshet a fenékből. Ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki az Ön számára megfelelő pozíciókat.

FIGYELMEZTETÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Kiválasztásukkor ügyeljen a megfelelő méretre. Az erekciós gyűrűnek meg kell szorítania a péniszt, de nem okozhat fájdalmat. Ismételt használat esetén tartson elegendő szünetet az egyes használatok között, hogy a pénisz vérellátása megfelelő legyen. Az erekciós gyűrűk felhelyezése előtt ajánlatos egy kicsit síkosítani őket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "RoZen vibrációs análdugó erekciós gyűrűvel (10 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem