Betöltés...

Womanizer Liberty II nyomás segédeszköz (10,5 cm), rózsaszín

Ár: 32.020 Ft

A Womanizer márka volt, van és lesz is a csúcsmárka a nyomószerszámok között, köszönhetően a minőségének. Womanizer Premium II már egy ideje szerepel a kínálatunkban, így alapos tesztelés után úgy döntöttünk, hogy meghívjuk a buliba a továbbfejlesztett Womanizer Liberty II utazó újdonságukat, amely a Satisfyer Pro Travelerrel vetekszik.

A Womanizer Liberty II minden táskában elfér, így bátran csomagoljátok be egy-egy kirándulásra vagy buliba, mert sosem tudhatjátok, hol kaptok kedvet egy gyors orgazmusra. A kütyü kisebb mérete nem zavarja a szex közben sem. Kézügyes tesztelőink különösen akkor élvezték a vibrátort, amikor oldalra állítva kényelmesen elérték vele a csiklójukat.

Az okos forma pont jól illeszkedik a kézbe, így kényelmesen használható fekve, székben vagy állva is.

A modell teste tartós ABS műanyagból készült, amely olyan, mint egy képzeletbeli tok, ideális utazáshoz. A kifolyócső puha szilikon anyaga nem irritálja az intim testrészek érzékeny bőrét.

Erőteljes teljesítményével és szabadalmaztatott, innovatív Pleasure Air technológiájával az eszköz olyan nyomáshullámokkal stimulálja a csiklót , amelyek minden nőt a mennyországba repítenek. A szilikon kézidarab belsejében egy blanca található, amely mozgásával rezgésbe hozz a a csiklót, és rövid időn belül az impulzusos stimuláció csúcspontra juttatja a csiklót. A gyengéd ingerlés nem zsibbasztja a csiklót, így a hölgyek akár többször egymás után is élvezhetik az orgazmust. A Womanizerrel az előjáték során a mellbimbóit is simogathatja.

Az orgazmushoz vezető utat a nyomáshullám intenzitásának 8 szintje biztosítja, megnyitva az utat a csúcsponthoz az érzékeny nők és az erős stimulációra vágyó hölgyek számára. A készülék vízállóságának köszönhetően a vizes játékokat sem kell megtagadnod magadtól. Vigye magával a Womanizer Liberty II-t a zuhanyzóba, a kádba, vagy csomagolja be a bőröndjébe, és tapasztalja meg, milyen az orgazmus íze egy wellness-üdülőben, egy szabadtéri pezsgőfürdőben.

Nagyra értékeljük a praktikus utazózárat is, amely megakadályozza, hogy a játékszer beakadjon a poggyászodba.

A Womanizer Liberty II a csendes kütyük közé tartozik, így nem fogja felébreszteni a gyerekeket vagy a háztartás többi tagját. Ha bekapcsolod a legerősebb üzemmódot, a játék már kicsit hangosabb lesz, de csak egy halk morgást fogsz hallani, amikor a csiklóra helyezed.

A modern mágneses USB-töltésnek köszönhetően kényelmesen, körülbelül 60 perc alatt töltheti fel a készüléket.

A praktikus mágneses borítás is tetszik nekünk. Az ingerlő szivacsba nem kerül szennyeződés vagy morzsa a kekszekből, amelyeket a hölgyek néha a táskájukban hordanak a kicsiknek.

AzEgyszerű kezelőszerveket különösen azok a nők vagy párok értékelik, akik nem szeretik a bonyolult kütyüprogramokat. A játék mindössze két gombbal működik, így könnyen kezelhető.

A játék túlmelegedés elleni biztonsági funkcióval rendelkezik, amely 30 perc működés után automatikusan kikapcsolja a játékot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Womanizer Liberty II nyomás segédeszköz (10,5 cm), rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem