Betöltés...

Pump My Ride vákuum pumpa

Ár: 37.575 Ft

Mi magunk is szívesen használunk vákuum pumpákat, és már rengeteget kipróbáltunk. De sok közülük nem ment át a mi sűrű tesztszitánkon. Gondos tesztelés után beépítettük a Pump My Ride eszközt az ajánlatba, átlátható LCD kijelzővel. Speciális tesztelőinkkel és a gyártóval együttműködve fokozatosan hangoltuk és igazítottuk úgy, hogy minden férfi számára a lehető legkellemesebb legyen. A piacon találhat olyan vákuum pumpákat, amelyek első pillantásra megkülönböztethetetlenek a Pump My Ride játéktól, de funkciókban és teljesítményben különböznek tőle. Ezért a mi kifinomult modellünk eredeti. Szerintünk egy vákuum pumpának jól kell tömítenie, gyorsan kell szívnia és megbízható vákuummal kell rendelkeznie. És a Pump My Ride vákuum pumpa mindezen paramétereknek tökéletesen megfelel. Ez a segédeszköz még az átlagon felüli méretekkel rendelkező urakhoz is passzol, és az extra erős vákuumnak köszönhetően a legerősebb a piacon.

A segédeszköz a tesztelés során átment a stresszteszten. Ezt úgy végezzük, hogy a henger nyakára egy szilonzacskót helyezünk, amely az erős vákuum hatására megrepedt. A Pump My Ride vákuum pumpa egyszerre több szilikon tasakot is átszakított, ami az eddigi legjobb eredményünk volt a vákuumtesztelés során.

A kemény ABS műanyag még a henger belsejében lévő, erős nyomást is kibírja. A csomag tartalmaz egy erekciós gyűrűt (TPE anyagból) és két mandzsettát. Az egyik puha TPE/TPR anyagból, a másik szilikonból készült. Mindkét mandzsetta rugalmas, így könnyen felhelyezhető a síkosítóval bekent péniszre és a pumpa hengerére.

A pumpa kezelésekor értékelni fogja a praktikus oldalbordákat is, amelyeknek köszönhetően a játék nem esik ki a kezéből. A számozott vonallal ellátott, átlátszó műanyag tokon keresztül a férfiak láthatják, hogyan hosszabbodik és nő a péniszük fokozatosan.

Szeretjük, hogy manuális vagy automatikus mód közül választhat. A kézi programmal 4 fokozatban állítható be a vákuum intenzitása a segédeszközben. Mindegyik fokozat egy bizonyos vákuumértéken tartja a szívást (kb. 25 kPa és 45 kPa között). Vagy a férfiak elindíthatják az automata üzemmódot, ami arra készteti őket, hogy feszegessék a határaikat, és magasabb szintre tegyék a vákuum pumpával kapcsolatos tapasztalataikat azáltal, hogy a 10 perces programmal stimulálják a péniszt, fokozatosan növelve vagy csökkentve a nyomás intenzitását. Nincs más dolga, mint kényelmesen lefeküdni az ágyon, és megnyomni a gombot.

A férfiak valószínűleg nem érnek el orgazmust a pumpával, de a tesztelőink azt tapasztalták, hogy az erekciós pénisz érzékenyebb az érintésre, és a henger eltávolítása után készen áll a további játszadozásra. Az orvosok erekciós problémák esetén és orvosi segédeszközként ajánlják a vákuum pumpa használatát. Így kombinálja a kellemeset a hasznossal. A napi 1-2 alkalommal legalább 5 percig tartó, rendszeres edzés segít javítani az erekció folyamatát. Több vér jut a merevedési szervekhez, így azok az erekkel együtt kitágulnak, és javul az erekció természetes működése. A vákuum pumpa tehát egyaránt szolgálja azokat a férfiakat, akiknek merevedési problémáik vannak, és azokat is, akik változatosabbá szeretnék tenni játszadozásukat, keményebb és érzékenyebb péniszt szeretnének.

Maga a henger könnyen leválasztható a közepesen vízálló pumpáról, ezért egyszerűen leöblítheti tiszta vízzel. Így minimális időt fog tölteni a segédeszköz tisztításával.

A Pump My Ride vákuum pumpa csendes üzemmóddal rendelkezik, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat. Ha pedig kifogy az energiából, akkor USB-kábellel újratöltheti. Az ökológiai töltés kíméli a pénztárcáját és a környezetet, amelyet nem terhel a lemerült alkáli elemekkel.
 

Értesítés
Az erekciótámogató vákuumszivattyút nem használhatják véralvadási rendellenességben szenvedő vagy vérhígítót szedő férfiak. Ezért a vákuumszivattyú használata előtt konzultáljon orvosával. Ha a vákuumszivattyú használata közben bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat tapasztal, állítsa le az automatikus programot, vagy csökkentse a vákuum intenzitását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Pump My Ride vákuum pumpa" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem