Betöltés...

Slow Mo orális vibrátor

Ár: 27.465 Ft

Az elegáns dizájnnal, erőteljes teljesítménnyel és zseniális mechanikus nyelvvel rendelkező Slow Mo orális vibrátor fáradhatatlanul stimulálja a női csiklót, hasonlóan az orális szexhez. Ezt az eszközt azoknak a nőknek ajánljuk, akik lassú, érezhető mozdulatokkal szeretnék fokozni a csúcsélményt. A vibrátor emellett bővíti a játékkollekciót azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a léghullámos csiklóizgatók nyomásstimulációját, és szeretnének másfajta csiklóstimulációt kipróbálni.

A vibrátor anatómiai alakú. A kerek fogantyú nagy karikával tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, és megkönnyíti a segédeszköz kezelését. Az arany gyűrű luxust kölcsönöz a vibrátornak.

A puha tapintású szilikonba a nők már az első simogatásra beleszeretnek. A szilikon anyag kíméli az intim részek finom bőrét és nem okoz allergiás reakciókat. És hogy a játék nyelve kellemesen csússzon a csiklón tesztelőink számára, az orális vibrátort egy csepp vízbázisú síkosítóval kombinálták.

A vibrátor a mellbimbók izgatására is alkalmas, így egy másik fontos erogén zónát szintén kényeztethet vele. A Slow Mo játékot dildóval vagy vibrátorral kombinálhatja. A hüvely és a csikló egyidejű stimulálása erős, lélegzetelállító orgazmust biztosít.

Az erősebb buzzy rezgések kényeztetik a csiklót és környékét kezdő és tapasztalt nők számára egyaránt. A hölgyek nagyon jól fogják érezni magukat a vibrátorral, mert 9 orális programja és 9 vibrációs pulzusmódja van, amelyekben a nyelv különböző sebességgel rezeg fel-le a csiklón.

A vibrátoron a nők 3 stimulációs módot állítanak be – orális funkció vibrációs móddal és anélkül, vagy csak vibráció a nyelvben mozdulatok nélkül. A vékonyabb, rugalmas falú, szilikon száj szépen illeszkedik az ölbe, így a nyelv közvetlenül a csiklón vagy annak oldalain csúszik. A hölgyek az érzések tökéletes szimfóniáját élik át a játékkal.

A gyors karbantartás során értékelni fogja a teljesen vízálló felületet. Ha pedig azok közé tartozik, akik szeretik a vízi játékokat, vigye magával a vibrátort a fürdőszobába is. A hosszú maszturbáció vagy a közös előjáték a zuhany alatt feltüzeli, és energiával tölti fel egész napra.

A Slow Mo orális vibrátor kategóriájának egyik csendesebb modellje, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat. A modern Click & Charge mágneses rendszer gondoskodik a játék környezetbarát újratöltéséről.

A gyönyörű, kidolgozott dizájnt még az igényes nők is értékelni fogják, így a segédeszköz születésnapi, karácsonyi vagy házassági évfordulós ajándéknak is megfelel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Slow Mo orális vibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem