Betöltés...

Maxim II dildó kettős szilikonból (24 cm)

Ár: 32.585 Ft

A Maxim II dildó átlagon felüli méretével megtölti a nagyméretű segédeszközök szerelmeseinek hüvelyét és análisát. A dildó luxusos dupla szilikonból készült, amelyet kínálatunkban egyetlen másik dildóban sem talál meg. Bízhat az extra széles tapadókorongban is, amely bármilyen sima felülethez tapad. Óriási méreteinek köszönhetően mélyebb és szorosabb behatolást és intenzív orgazmust fog átélni.

A duzzadt erekkel rendelkező dildó valósághű formája és dizájnja egy igazi péniszre emlékeztet. A látható fitymával ellátott, nagy makk tökéletesen stimulálja a G-pontot, és egy kis kézügyességgel a férfiak is izgathatják a prosztatájukat.

A puha és sima tapintású, prémium minőségű anyagnak köszönhetően alig lehet különbséget tenni a Maxim II és a férfi pénisze között. Sikosító géllel történő kenés után tökéletesen siklik, és az emberi bőrre hasonlít.

A nagy tapadókorong szögként tart az üvegen, csempén és más sima felületeken. Éppen ezért a dildóval izgalmas handsfree menettel kényeztetheti magát új pozíciókban, melynek során kezei más erogén zónákra fókuszálnak. A tapadókorongos Maxim II dildó hármashoz is tökéletes a partnerével. Soha nem okoz csalódást és nem fárad el.

Különösen értékelni fogja a teljesen vízálló kialakítást a vízi játékok során. Tehát akár úgy dönt, hogy változatosabbá teszi a reggeli zuhanyozást, a pihentető fürdőzést vagy a randevút a pezsgőfürdőben, minden pillanat a vízben a Maxim II dildóval kivételes élmény lesz.

A Maxim II dildót sajnos nem mindenki fogja élvezni. Lélegzetelállító méretei elsősorban a tapasztalt ínyenceknek felelnek meg. A kezdőknek ezért ezúttal más modellt kell keresniük. De hisszük, hogy idővel a Maxim II dildó bejut az elefántcsorda minden tagjának hálószobájába.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: A jó minőségű és egészségbarát segédeszközöket kedveljük. A Maxim II dildó dupla szilikonból készült, amely elefántműhelyünkből származik, és átment a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat a biztonságosságában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Maxim II dildó kettős szilikonból (24 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem