Betöltés...

Adore Diamond nyomáseszköz (7,1 cm)

Ár: 20.485 Ft

Az Adore Diamond nyomókészülék egyedi dizájnjával , csiszolt gyémánt formájával varázsolt el bennünket, ami első ránézésre nem hasonlít egy erotikus játékra. A modell intenzív nyomáshullámokkal és egy kisebb fúvókával rendelkezik a csikló pontos célzásához . Kisebb utazómérete ellenére kínálatunk egyik legerősebb nőcsábásza, amely az Adore Play With Me II-hez hasonlítható. A nyomás intenzitását a gyártóval együttműködve állítottuk be, hogy a nyomáshullámok még érzékeny nőknél se forralják fel a csiklót. Mindenkinek ajánljuk ezt a vízálló kezeléssel, mágneses USB töltéssel és hosszú akkumulátor-élettartamú luxuskészüléket, aki minőségi, de ugyanakkor megfizethető, a legjobb paraméterekkel rendelkező nyomásos játékot keres.

Szeretjük az egy vezérlőgombbal történő egyszerű kezelhetőséget és az ergonomikus formát is. A ferde éleknek köszönhetően a modell jól tart a kézben, és kisebb méretei miatt nem zavarja még szex közben sem . Ezt különösen azok a nők fogják örömmel fogadni, akiknek klitorális stimulációra van szükségük a csúcspont eléréséhez.

A stimuláló fúvókát ügyesen elrejtve az arany fedél alatt találja. A praktikus borítás megóvja a szájrészt a szennyeződéstől, miközben hordozza, és egyben fényűző és diszkrét megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Hölgyeim, csomagolja be ezt a stílusos kompakt játékot útközben , és fűszerezze üzleti útját vagy nyaralását partnerével elragadó orgazmusokkal. Senki sem fogja tudni, hogy van nálad erotikus eszköz, még akkor sem, ha a pénztárcája kiömlik. Az Adore Diamond játékot a fürdőkádra vagy az éjjeliszekrényre is elhelyezheted, mert első pillantásra egy parfümös üvegre emlékeztet.

A készülék testét kiváló minőségű orvosi szilikon réteg borítja, amely bársonyosan puha felületével körbeveszi az ujját. A szilikon anyag gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez, és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran használják az egészségügyben. A burkolat erős és tökéletesen sima ABS műanyagból készült.

A játék érintésmentes, és gyengéden stimulálja a csiklót nyomáshullámokkal , amelyeket egy pulzáló blank küld a szájrész belsejében. És ahogy a bevezetőben említettük, a nyomási rendszereket úgy módosítottuk , hogy azok minden nő számára megfelelőek legyenek. A játék 7 intenzitású nyomáshullámot kínál, amelyek a leggyengébbtől a legerősebbig terjednek. A legalacsonyabb nyomáshullámok még a legérzékenyebb csiklót is kényeztetik, míg a legmagasabbak még azokat a nőket is felforralják, akiknek jó töltésre van szükségük az orgazmus eléréséhez. A nyomáshullámok nem zsibbadják el a csiklót, így a nők egymás után több csúcspontot is átélhetnek. Erőteljes teljesítménye ellenére a nyomókészülék néma üzemmóddal rendelkezik, így nem ébreszti fel az alvó gyerekeket vagy szomszédokat.

Kiemeljük a vízálló kezelést is, ami nem minden nyomástartó készüléknél magától értetődő. A kütyü mágneses USB-kábellel töltődik, így nincs benne töltőaljzat, amelybe víz folyna. Ezért az Adore Diamond modellel a nők élvezhetik a finom orgazmust a zuhany alatt, valamint egy hosszú, romantikus fürdőzést gyertyafénynél.

A fényűző dizájn még az igényes hölgyeket is megörvendezteti, ezért a kütyü kivételes ajándék karácsonyra, Valentin-napra vagy évfordulóra. A nők születésnapjukra ajándékozhatják a játékot testvérüknek vagy barátjuknak, például Kamilának. BAN BEN   minőségi szilárd   doboz   belső párnázással praktikus velúr játéktáskát is talál tárolásra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Diamond nyomáseszköz (7,1 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem