Betöltés...

Nyomás eszközből és pulzátorból álló készlet – Pleasurix Duo

Ár: 36.520 Ft

A hüvelyi stimuláció és a csiklóra gyakorolt nyomásstimuláció kombinációja az egyik legnépszerűbb módszer a nők számára a kívánt orgazmus elérésére. Ezért a kínálatba beiktattunk a két készülékből álló Pleasurix Duo készletet, melynek köszönhetően a hölgyek egy innovatív pulzátort kapnak nyomáseszközzel együtt remek áron. A kíváncsi kezdők és az erotikus játékok tapasztalt szerelmesei egyaránt megtalálják a nekik való élvezetet.

Az utazási méretű pulzátor hihetően azt utánozza a partner a nő ölébe való behatolásait, ami önmagában néhány nőt mennydörgő vaginális orgazmushoz juttat. A csiklót érő léghullámok által viszont az orgazmus felerősödik, és megállíthatatlan cunamihullámként elnyeli az egész testet.

Maga a nyomáseszköz első pillantásra két szívóharanggal vonzza a tekintetet. Mindkettő több intenzitású nyomáshullámmal kényezteti a csiklót, amelyek a leggyengédebbektől indulnak és lassan erősödnek fel. De a fő különbség közöttük az, hogy az alsó szívóharangon belül egy puha pálca nyúlik ki a szilikon blankból. Amikor a blank rezeg, elkezdi ütögetni a duzzadt csiklót , amely érzékenyebb és fogékonyabb lesz a legkisebb érintésre, és így a pálcikával való izgatásra is. A nők így minden eddiginél gyorsabb és intenzívebb orgazmust érnek el.

A léghullámos csiklóizgató másik nagyszerű eszköze a pulzátor távirányító funkciója. Nem kell mást tennie, mint az ölébe helyezni a lüktető játékot, alátámasztani a fenekét egy párnával, és a csiklóizgató segítségével váltogatani a pulzáló üzemmódokat. Tesztelőink szó szerint rabjai lettek ennek az izgalmas handsfree menetnek. Az Elefánt pozicionáló párna szépen megemeli a medencét, de használhatja például orális szex közben is.

Szeretjük mindkét játék anatómiai formáját, a pulzátor enyhe görbületével és bordázott felületével is lenyűgöző, ami által jobban stimulálja a G-pontot és az egész hüvelyt. Síkosítás után és a kiváló minőségű szilikon anyaggal kombinálva, amelyből mindkét eszköz készült, erőteljes fegyverré válik az örömszerzésben.

A 10 nyomáshullám a 10 impulzusprogrammal együtt nem unható meg könnyen. Minden nő könnyen megtalálja a gyengéd nyomáshullám és a fel-le mozgás kedvenc kombinációját, amely könnyen és gyorsan elvezeti a kívánt csúcsra.

Mindkét segédeszköz teljesen vízálló kialakításának és csendes motorjainak köszönhetően a nők akár a fürdőszobában is izgalmas önkielégítésnek vagy előjátéknak hódolhatnak párjukkal. Ugyanakkor a fal mögötti szomszédok semmit sem fognak tudni a titkáról.

A praktikus USB-töltéssel néhány órán belül bármilyen eszköz újratölthető. Kicsit kár, hogy nem tudja egyszerre mindkét eszközben feltölteni az akkumulátort, de hiszünk benne, hogy egy kis türelemmel fokozatosan mindkét játékot fel tudja tölteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a pulzátort pacemakerrel rendelkező személyek nem használhatják. A mágneses vibrációs motor károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Nyomás eszközből és pulzátorból álló készlet – Pleasurix Duo" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem