Betöltés...

Adore Motio II. fel-le mozgó nyomás vibrátor

Ár: 26.225 Ft

A vibráció, a fel-le mozgás és a nyomásstimuláció kombinálása egyetlen vibrátorban zseniális ötlet, ami minden pénzt megér! És az Adore Motio II modellnél ez pompásan működik. Ez a modell tökéletesre hangolt, hogy tökéletes anatómiai alakja legyen, és erős akkumulátorral rendelkezik, megfelelő akkumulátor-élettartammal, amely mindhárom funkciót egyszerre zökkenőmentesen és akadozás nélkül képes működtetni. Az enyhe fel-le mozgás ugyanazt a behatolás érzetet kelti, mint a szex. Nyomásstimulációval és vibrációval kombinálva a nők 96%-a érte el az orgazmust a vélemények alapján. Felük kivételes élményt élt át nedves vagy többszörös orgazmus formájában.

Több hasonló modellt is kipróbáltunk már, de egyik sem működött úgy, ahogy vártuk. Gyakran akadoznak a belső stimuláció során, alulteljesített motorral vagy gyenge akkumulátorral rendelkeznek.

Számunkra a következő 3 kulcsfontosságú tulajdonság a fel-le mozgó vibrátoroknál:

1. Erőteljes motor: Az Adore Motio II vibrátor továbbfejlesztett motorral rendelkezik, megnövelt belső akkumulátorkapacitással, hogy mindhárom funkciót egyszerre működtesse. Ezért használat közben nem fordul elő, hogy az aktivált funkciók számával arányosan gyengüljön a stimuláció intenzitása. Ellenkezőleg. Hölgyeim, kényeztessék magukat háromszoros élvezettel, és élvezzék a tökéletesen sima menetet anélkül, hogy elakadna vagy kikapcsolna a segédeszköz.

2. Forma: A vibrátor hegye megerősített és enyhén meghajlított, így a G-pontra fekszik. Felületén finom bordák találhatók, amelyek a fel-le mozgás bekapcsolása után a teljes elülső hüvelyfalon végigcsúsznak és így fokozzák a stimulációt. A nők így gyakorolhatják a hüvelyi orgazmust. A csiklókar se nem túl hosszú, se nem rövid. Ezért jól illeszkedik a csiklóhoz. A belső oldalon talál egy szívóharangot, amely elég nagy és kerek. Ez azért van így, hogy átölelje az egész csiklót, amit aztán a nyomáshullámok gyengéden masszíroznak.

3. Általános stimulációs élmény: A partnerrel való szexet hihetően utánzó fel-le mozgás kellemes, de nem sok nőt juttat el a csúcsra. Ezért az Adore Motio II. a női ölet is kényezteti a csikló erős rezgésével és nyomásingerlésével. Ez a hármas kombináció a nők 96%-át orgazmushoz juttatja.

Adore Motio II nyomásvibrátor bársonyosan sima, púderrózsaszín színű szilikon résszel rendelkezik, melyet fényes, fehér ABS műanyag fogantyú egészít ki. Mindkét anyag könnyen tisztítható, és a szilikon hipoallergén tulajdonságaival is örömet okoz. Ezenkívül gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére. A vibrátoros játszadozások ezért kéjesek lesznek.

A csiklókar kényezteti a nőket a csikló gyengéd, 7 intenzitású nyomásstimulációjával. A nyomásstimuláció széles skálája biztosítja, hogy a segédeszköz minden nő számára megfelelő legyen. Függetlenül attól, hogy a gyengébb vagy erősebb stimulációt részesíti előnyben. A nyomásstimuláció széles választéka mellett nagyra értékeljük az Adore Motio II vibrátoron a durva, úgynevezett rumbly rezgéseit is. Ezek mélyen behatolnak az izmokba, és kellemesebb érzetet keltenek, mint a zümmögő buzzy rezgések, amelyek csak csiklandozzák a bőrt.

A 10 vibrációs és 7 léghullámos program mellett a vibrátor 3 fel-le mozgó móddal is rendelkezik. De ne számítson semmilyen ütvefúróra. A mozgás intenzív, de gyengéd. Pontosan olyan, hogy a lehető legjobban utánozza a szexet egy partnerrel. Erős vibrációval párosítva a nők életük legerősebb orgazmusát élik át. A segédeszköz 1 cm-es lépésekben mozog fel és le.

Önkielégítéskor azt javasoljuk, hogy a nők minden alkalommal próbáljanak ki egy kicsit más típusú stimulációkat. Hölgyeim, nem kell mindhárom funkciót egyszerre futtatniuk. Próbálkozzon csak a fel-le mozgással, vagy engedje át magát a rezgéseknek, amelyeket a klitorisz nyomásstimulációja gazdagít. Ha pedig minden alkalommal stimulálnia kell a csiklót, hogy elérje a csúcsot, van egy tippünk a hüvelyi orgazmus gyakorlásához. Közvetlenül a csúcs elérése előtt kapcsolja ki a léghullámos funkciót a hegyben, és hagyja működni csak a vibrációt vagy a fel-le mozgást (esetleg mindkettőt). Látni fogja, hogy a G-pont kellemes stimulálása az elülső hüvelyfal masszírozásával együtt idővel erőteljes belső orgazmussá válik.

Annak érdekében, hogy használat után könnyen és gyorsan le tudja mosni a vibrátort, közepesen vízálló kezelést kapott. Ha pedig lemerül, csak töltse újra az USB-kábellel.

A klasszikus vibrátorokhoz képest az Adore Motio II. kicsit zajosabb. A nagyobb zajt az erős motor okozza, amelynek elegendő teljesítményre van szüksége a vibrátor mindhárom funkciójának működtetéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Motio II. fel-le mozgó nyomás vibrátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem