Betöltés...

Adore Play With Me II nyomás segédeszköz (16 cm)

Ár: 26.650 Ft

Az Adore Play With Me II nyomáseszköz a népszerű Adore Play With Me játék modernizált utódja, és az egyik legerősebb csiklóstimulátor kínálatunkban és a piacon. Az új, teljesen szilikon változat kedvező áron jobb ergonómiát kínál, hosszabb fogantyúval a partnerrel való jobb pozicionálás érdekében, luxus kivitelt, ajándékcsomagolást toybaggel és teljesen vízálló kivitelezést. Elődjéhez hasonlóan az Adore Play With Me II is egyértelmű választás azoknak a nőknek, akik nem tudják, melyik léghullámos csiklóizgatót válasszák, vagy azoknak, akiknek már van nyomáseszközük, de erősebb stimulációra van szükségük. A gyártóval együttműködve a nyomáshullámok fokozatos intenzitását úgy állítottuk be, hogy minden nő elégedett legyen.

A nyomáshullámokat egy hártya hozza létre a szívóharang belsejében. A játék elindításakor oszcillál, és pulzálása hatékonyan, de finoman átadódik a csiklóra vagy a mellbimbókra anélkül, hogy közvetlenül megérintené azokat. A nyomáseszközök nem zsibbasztják vagy érzéstelenítik el a csiklót, ezért a nők gyakran egymás után több orgazmust is átélhetnek. Azok a hölgyek, akik fáradságosnak, hosszúnak és unalmasnak találják a maszturbációt, vagy akik nem érnek el hüvelyi orgazmust szex közben, léghullámos csiklóizgató után nyúlnak. A léghullámos játék azoknak a nőknek is remek választás, akik közös csúcsra vágynak, és intenzív csiklóstimulációval szeretnék együtt "időzíteni" az orgazmust partnerükkel.

Már az első simogatás után beleszeret a selymesen sima, matt szilikonba, amely elsősorban a csiklót kényezteti. A fényűző anyagnak köszönhetően a nők úgy érzik, hogy úgy gondoskodnak róluk, mint a királynőkről, és teljes mértékben kiélhetik érzéseiket önkielégítés és partnerükkel való szex közben.

Az Adore Play With Me II modell 7 intenzitású nyomáshullámot kapott. Mind az érzékeny csiklós nők, mind a tapasztalt, az ölükben sokat elbíró hölgyek közülük választják ki kedvencüket. Ne keressen semmi bonyolultat a modul vezérlése során. A játék hátulján mindössze két megemelt vezérlőgomb található, amelyeket a nők sötétben is intuitív módon érezhetnek. Szeretjük, hogy a gombokkal folyamatosan növelhető vagy csökkenthető a nyomáshullámok erőssége, és ezt nem minden konkurens modell kínálja.

A teljesen vízálló kezelésnek köszönhetően könnyen és gyorsan lemoshatja az eszközt folyó víz alatt, és az intim pillanatok alatt sem fullad meg a vízzel teli fürdőkádban. Lemerülés után kényelmesen töltheti a modellt a mágneses USB-kábel segítségével.

Az Adore Play With Me II elégedetten és halkan dorombol a legalacsonyabb szinteken. A legerősebb intenzitás beállítása után kicsit hangosabban jelez, mint a legtöbb nyomásstimulátor, de nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Megköveteljük a minőségi és egészséges játékokat. A Play With Me nyomáseszköz elefántműhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával rendelkezik. Tűzbe tesszük az ormányunkat a biztonságosságáért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Play With Me II nyomás segédeszköz (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem