Betöltés...

Adore Grab´n´Go nyomás segédeszköz (7,8 cm)

Ár: 18.470 Ft

Az Adore Grab'n'Go nagyszerű választás azok számára, akik gyakran utaznak, és első nyomáseszközüket keresik. Ez a modell 5 stimulációs programmal és kompakt méretével örvendezteti meg a nőket, így zsebben hordható és bármilyen helyzetben használható. Az igényes hölgyeket a csupa szilikon kivitelezés és a motor csendes üzemmódja fogja lenyűgözni. Alacsony áron az Adore Grab'n'Go eszköz minden kezdő hálószobájába bejut, aki erős nyomású játékot keres néhány fillérért. A továbbfejlesztett Adore Grab´n´Go II változat luxusos designnal és a legjobb paraméterekkel az úti léghullámos csiklóizgatók kategóriában azon nők figyelmét kelti fel, akiknek kifinomult az ízlésük és imádják az intenzív stimulációt. A modernizált nyomásstimulátor kidolgozottabb programokat kínál szélesebb körű nyomáshullámokkal, továbbá Click and charge töltést és 100%-os vízállóságot. Ezen kívül a gyűrűs fogantyúnak köszönhetően jobban tartható a kézben.

Szeretjük a segédeszköz kis méretét. amelyet könnyedén becsempészhetünk a táskánkba vagy hátizsákunkba. Tehát hagyja otthon az útikalauzt, és csomagolja be az Adore Grab'n'Go-t a bőröndjébe, amely elviszi Önt a még felfedezetlen helyekre.

A nyomáshullámokkal történő izgatás az egyik legkeresettebb stimulációs módszer, mivel a nők könnyen és gyorsan érnek el vele orgazmust. A nyomásvibrátorok szívóharangja finoman vibrálja a csiklót, amely nem veszíti el érzékenységét. Éppen ellenkezőleg, a vér intenzívebben áramlik, és ezért a nőnek érezhető, izgató orgazmus-örvényt ad.

A kifinomult, ergonomikus forma egy tojásra emlékeztet, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem zavarja a páros játszadozásokat sem. A hölgyek így a Kamasutra minden pozíciójában átadhatják magukat a csikló stimulációjának.

A teljesen szilikon, lila színű test elegáns megjelenést és puha, nem porózus felületet kölcsönöz az Adore Grab'n'Go nyomáseszköznek.

A játék 5 intenzitású nyomáshullámmal rendelkezik, kezdve az általunk ismert legalacsonyabb intenzitástól, és fokozatosan emelkedik az utolsó, legmagasabb intenzitásig, ami közepes intenzitást jelent az erősebb játékokhoz képest.

Egy nehéz nap utáni forró fürdő a nők kedvelt kikapcsolódása, de az Adore Grab'n'Go játék csak közepesen vízálló, így vízi játékokhoz sajnos nem alkalmas. A víz befolyhat a szívóharangba, amivel több kárt okozna, mint hasznot. De az egyszerű karbantartást elvégezheti gond nélkül.

Tetszik nekünk a gyors USB-töltés is, melynek köszönhetően kíméli a környezetet a lemerült elemek halomától.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Szeretjük a jó minőségű és egészséges játékokat. Az Adore Grab'n'Go nyomáseszközt speciálisan méretre készítettük, és büszkék vagyunk rá, hogy átment a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzésén. Ezért bízhat a biztonságosságában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Grab´n´Go nyomás segédeszköz (7,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem