Betöltés...

Női parfüm feromonokkal Only Essence (50 ml)

Ár: 11.770 Ft

A Only Essence női parfüm olyan feromonokat tartalmaz, amelyek természetes módon stimulálják a férfiak vágyát. A szaglás fontos szerepet játszik a partner és a szexuális életben, és a feromon parfümmel egy ász lesz a tarsolyodban.
A Only Essence illat akár 8 órán át is megmarad a testen.
Fej: jázmin, málna



Szív: tuberózsa, tonkabab
Alap: vetiver
A "virágok királyaként" ismert jázmin afrodiziákum hatású. Nyugtató és magával ragadó illatú. Az egyik legdrágább, legegzotikusabb és legfontosabb esszencia a parfümök világában. Ezért szokott a high-end parfümök fő összetevője lenni.



Az Only Essence női parfüm azért is egyedülálló, mert tubarózsát tartalmaz, egy nagyon drága illóolajat, amelynek jellegzetes, jellegzetes illata van. A tubarózsa a mámorító fehér virágok közé tartozik, illata édes, mámorító és lédús. Néha barackra, néha trópusi gyümölcsre hasonlít.
A tonkabab illata a pörkölt mandula, a cseresznye, a vaníliapuding és a napon szárított fű édes jegyeinek keveréke. Egyes kultúrákban még mindig úgy tartják, hogy ezek a babok vonzzák a pénzt. Mások szerelmi babnak nevezik a növényt, mert úgy vélik, afrodiziákummal rendelkezik.
A Vetiver illata azonnal meghódítja Önt. A Vetiver növényt már az ókori India óta ismerik, és nyugtató hatása miatt a "béke olajaként" is emlegetik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Női parfüm feromonokkal Only Essence (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem