Betöltés...

KamaSutra lecsókolható olaj készlet – Warm Kisses Of Love

Ár: 19.600 Ft

Szánjon időt egy érzéki és lassú nyitányra, és kényeztesse magát és partnerét ígéretes KamaSutra Warm Kisses Of Love olajok luxuskészletével. Az elegáns konzervdobozban hat különböző ízű üvegpalack található , amelyek nem csak unatkoznak, hiszen a mellékelt útmutató szerint kombinálhatod egymással az olajokat . A meleg csókokkal és gyengéd érintéssel átszőtt romantikus pillanatok kirángatnak a mindennapi nyüzsgésből és sztereotípiából, és szenvedélyes szexre csábítanak.

A nyitányhoz nagyon sok ehető kiegészítőt kipróbáltunk és leginkább a KamaSutra Warm Kisses Of Love szett ragadta meg a szemünket. Szeretjük, ha az olajok nem túl édesek és kellemes folyékony állagúak. A vízbázis nem hagy zsíros filmréteget a bőrön vagy a szájon, és azt tapasztaltuk, hogy a ruhákon vagy az ágyneműn lévő foltok könnyen lemoshatók. A készlet nem alkalmas testmasszázsra vagy síkosító gél alternatívájaként . Párja mellbimbóit azonban kényeztetheti, ha finoman örvénylő ujjakkal lassan dörzsöli az olajokat.

Az édes íz a legfinomabb nyelvnek is tetszeni fog, és az Ön és partnere teste egy pillanat alatt finom desszertté válik. A készletben megtalálhatja például a frissen szedett eper, vanília, csípős málna ízét vagy a kókusz és egy csepp ananász egzotikus kombinációját . Szeretjük, ha kísérletezhetsz a készlettel, és rengeteg új ízt és aromát fedezhetsz fel. A készlet ideális azoknak a pároknak, akik szeretnének változatossá tenni, és minél tovább élvezni a nyitányt .

Megszereted Az ígéretes olajok melegítő hatását. Lélegeztetéssel vagy fújással aktiválja, miután kedvenc ízét felvitte az erogén zónára. Élvezze a gyengéd bemelegítést még orális szex közben is. Az érzékeny csiklójú nők és a makkot szerető urak jól érzik magukat. Próbálj meg egy kicsit elhanyagolt peremezést is . Rengeteg érzékeny idegvégződés található az anális körül, aminek köszönhetően leírhatatlan élvezetet fogsz tapasztalni, ha nyelveddel stimulálod.

Az ígéretes KamaSutra Warm Kisses Of Love olajokat praktikus üvegcseppentő segítségével kényelmesen felvihetjük a testre. Nem fordul elő, hogy véletlenül több olajat öntesz a párod íveire, mint amennyit szerettél volna. Engedd szabadjára fantáziádat, és csepegtess olajat tested különböző részeire. A csikló és a pénisz mellett forró csókokat érdemel a nyak, a váll, a hát, a mellbimbók, a dekoltázs, a has, az ágyék, a fenék, a comb belső része, a térdgödör, a boka vagy a lábfej . Az olaj felvitele után finoman dörzsölje be az ujjbegyét a bőrbe .

Amikor nyelveddel vizsgálod partnered testét, tetszeni fog az egyes olajok gyönyörű illata is, mely afrodiziákum hatású . Örömünkre szolgált, hogy az aromás összetevők nem kémiai hatást fejtenek ki, és a felhasznált összetevőket idézik.

Az ígéretes KamaSutra Warm Kisses Of Love olajok készlete nagyszerű ajándék születésnapra, évfordulóra vagy Valentin-napra . A gyönyörű csomagolás luxus benyomást kelt, és mindenki hat íz közül választhat. Ráadásul ez egy gyűjtői készlet a limitált kiadású KamaSutra-ból, ezért úgy gondoljuk, hogy nem lépsz félre a választásoddal.

Az olajok gyengéd vegán receptúra készültek, hozzáadott glutén nélkül .

Kicsit sajnáljuk a szett magasabb árát, de hisszük, hogy egy pikáns nyitány tele irritáló érintéssel és érzésekkel kárpótol ezért a befektetésért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "KamaSutra lecsókolható olaj készlet – Warm Kisses Of Love" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem