Betöltés...

Masszázsfej Wellness Eternal távirányítóval (36,8 cm)

Ár: 41.995 Ft

A luxus Wellness Eternal Wand szupererős rezgésekkel és távirányítóval ellátott luxus wellness pálca hosszú testével és ergonomikusan ívelt fejével, zseniális ellapítással örvendezteti meg Önt. Masszírozza magát vagy partnerét a nagyobb stimulált testrészen.
A forradalmi formának köszönhetően a vibrátorral még a teltebb testalkatú és nagyobb pocakú emberek is könnyebben az öledbe férkőzhetnek, mint a hagyományos egyenes fejjel.
Tetszik, hogy a masszázsvibrátor a hosszabb, karcsú nyéllel bármilyen testhelyzetet tiszteletben tart. Az eszköz kényelmes fogással több alternatív pozíciót tesz lehetővé, és a mozgáskorlátozottak számára is könnyen kezelhető.



Az ívnek köszönhetően a vibráló fejjel pontosabb és jobb nyomást gyakorolhat a megfelelő pontokra, és gyorsabban elérheti az orgazmust.
Értékelni fogja, hogy a masszázsvibrátor nem lesz útban szex közben, még a hátsó pózban sem, ahol a férfiak a hagyományos egyenes fejjel nehezebben tudják megcélozni a csiklót.
Az eszköz bársonyosan puha szilikonnal van bevonva, amely könnyen tisztítható. A vibrátor Magja masszív ABS műanyagból készült.
AzErős, dübörgő rezgések intenzíven hatolnak a testbe, és még a legtapasztaltabb ínyenceket is meglepik. Ugyanakkor a rezgések nem olyan intenzívek, mint a piacon kapható legerősebb masszázsfejek és a mi kínálatunkban AkuWand Next Gen .



Az első vibrációs program 5 másik intenzitással fokozható.
A csomagban 2 USB-kábelt talál. Az egyik a vibrátor feltöltéséhez, a másik a távirányító működtetéséhez.
És mivel a masszázsfej vízálló, élvezze a csúcspontot vele akár a zuhany alatt vagy a kádban is.
El vagyunk ragadtatva a Wellness Eternal Wandtól. Az egyetlen dolog, ami zavar minket, az a magasabb zajszint.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszázsfej Wellness Eternal távirányítóval (36,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem