Betöltés...

Zip-up Bondage műbőr maszk

Ár: 17.615 Ft

A cipzáras Bondage műbőr maszk anatómiailag tökéletesen illeszkedik a fejre és az arcra, és fűszerezi a játékot a BDSM gyakorlatok rajongói számára.
A maszk egy belső és egy külső rétegből áll. A belső részen lyukakat találsz a szemeknek és két kisebb légzőnyílást az orrnak. A cipzárral ellátott külső réteg egy átlátszatlan burkot képez, amelyen keresztül az alárendelt fél nem lát semmit.



A maszkon keresztül könnyű lélegezni, még akkor is, ha az elülső részt cipzárral zárja. Ezért nem alkalmas légzésjátékra (légzéskorlátozásra), és inkább vizuális megfosztásra tervezték.
A keményebb, de kényelmes és légáteresztő bőr puha gyapjúval van bélelve, így a maszk kényelmes viselet, és nem dörzsöli az arcot.



A hátul lévő fűzésnek köszönhetően az univerzális méretű maszk minden rabszolgához vagy rabszolgalányhoz jól illeszkedik.
Az anyagVízálló kivitelezése megkönnyíti a felszerelés karbantartását. Ha a maszk szennyeződik a smink vagy az izzadság miatt, csak óvatosan törölje le egy nedves ruhával, egy csepp enyhe szappannal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Zip-up Bondage műbőr maszk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem