Betöltés...

Bijoux Indiscrets masszázs készlet Bubble Gum (3 db) + ajándék ehető csokoládé testre (100 ml)

Ár: 19.735 Ft

A prémium gyártó Bijoux Indiscrets műhelyéből származó luxus Bubble Gum masszázskészlettel változatossá teheti előjátékát és szóbeli játékait. A stílusos csomagolásnak köszönhetően a készlet különösen alkalmas Valentin-napra, születésnapra vagy évfordulóra ajándéknak . A készlet összesen 3 terméket tartalmaz, melyek között megtalálható egy melegítő hatású masszázsolaj, egy teljes testmasszázshoz való masszázsolaj és egy hűvös bizsergő hatású szájfény .
A rágógumira emlékeztető édes íz és illat afrodiziákum hatású, és Ámor nyilaként célozza meg a libidót.



A 100 ml-es masszázsolaj gyönyörű, masnival ellátott flakonban alkalmas az erogén zónák stimulálására, és a csiklóra, mellbimbóra vagy péniszre kenve kellemesen meleg . Gyengéd fújással még jobban fokozhatod a melegítő hatást.
A 30 ml-es kiszerelésben található kisebb olaj tökéletesen siklik, így az egész test masszírozására alkalmas. Használhatod a lubrikáns alternatívájaként is, mivel a vízbázis nem károsítja a latex óvszert.



A készlet mindhárom terméke praktikus applikátorral rendelkezik, így könnyedén felviheti a testre és az intim részekre.
A szájfényt orális játékra is ajánlja a gyártó, de azt tapasztaltuk, hogy kellemetlen keserű íze van. Éppen ezért inkább dekorkozmetikumként ajánljuk nőknek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bijoux Indiscrets masszázs készlet Bubble Gum (3 db) + ajándék ehető csokoládé testre (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem