Betöltés...

Műsperma Pineapple Waterfall (250 ml)

Ár: 3.615 Ft

A Pineapple Waterfall mesterséges sperma sűrű gél állagának és tejes színének köszönhetően úgy néz ki, mint a valódi sperma. Ellenállhatatlan ananász illata is megfogott minket , egy csipetnyi vaníliával , és kellemesen édes ízének köszönhetően játék közben akár le is nyalhatod a gélt partnered testéről.Mesterséges ondóval tölthetsz meg egy dildót , és síkosítóként is imádni fogod, mert sokáig siklik.

Szinte minden férfi és sok nő álmodik arról, hogy partnerük arcát vagy mellét ondóval spricceljék le . De reálisan nézve a férfiaknak még akkor sem jut ilyen hatalmas ondófröccs, ha eleget isznak. Normális esetben a többnapos szexuális böjt után az ejakulátum mennyisége körülbelül 2-6 ml. Emellett nem minden partner érzi jól magát a valódi sperma természetes illatával vagy ízével, amit befolyásolhat a diéta, a kávé- vagy alkoholfogyasztás, és az, hogy a férfi dohányzik-e. Egyes párok arról számolnak be, hogy a gyümölcsfogyasztás, amely főként ananászt, dinnyét vagy epret tartalmaz, enyhíti az ondó keserű ízét. Ezzel szemben a fokhagyma, a hagyma vagy a fűszeres ételek erősebbé tehetik az ejakulátum ízét. Azonban minden férfi eredeti, és az étrendre és az életmódra adott reakció mindenkit másképp érint. Sok pár ezért gyakran nyúl a gyümölcsös aromájú és ízű mesterséges sperma után, hogy pótolja a természetes ejakulátumot.

Egynagy, 250 ml-escsomag White Waterfall mesterséges sperma mindig kéznél van, ha elfogy a saját nedve, és a termék ideális egy spriccelő dildó töltésére is. A gél átlagosan körülbelül 2-5 töltésre elegendő.

A gél nem szivárog ki , és néhány konkurens termékhez képest megtartja sűrű gél állagát. Játék közben értékelni fogja a kíméletes és könnyen lemosható vizes alapot is, amely nem károsítja a szexuális játékszerek anyagait vagy a latex óvszereket.

A műélvezés erotikus fotózásokhoz vagy forró videókhoz is nagyszerű, és feldobja a bukkake partikat is.A praktikus csomagolásnak köszönhetően nem kell extra játékokat vinni magaddal az eseményre, mert a tubus összenyomása szexjátékok nélkül is szimulálja a cumizást.

A legtöbb pár főleg a hálószobaajtó mögött élvezi a mesterséges ondót, de egy születésnapi vagy leánybúcsún is jól szórakozhat vele.

Bár a mesterséges sperma nyalogatáskor kellemesen édes ízű, néhány embert zavarhat az enyhén kesernyés farka. A terméket azonban nem közvetlen fogyasztásra szánják, így reméljük, hogy legyintesz erre az apró szépséghibára.

Figyelmeztetés
Tartsa a terméket gyermekek és háziállatok elől elzárva. Tartsa távol a napsugaraktól is. Amennyiben a gél a szemébe kerülne, öblítse ki tiszta vízzel. Ha bőre irritálódik, hagyja abba a műgél használatát, és forduljon orvoshoz. Ne használja a terméket a lejárati idő után.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műsperma Pineapple Waterfall (250 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem