Betöltés...

Sassy Bunny szilikon pulzátor + ajándékként Intim+ síkosító gél (15 ml)

Ár: 53.760 Ft

A minőségi kialakítású Sassy Bunny pulzátor masszív fogantyújával játékos dizájnjával bűvölt el bennünket, de mögötte egy erőteljes orgazmusgyár rejtőzik. A játéknak van egy stratégiai íve a G-pont célzott masszírozásához, és maguk a lökések is extrémek számunkra. Bár a lökések hossza körülbelül 0,5 cm, gyorsaságuk és intenzitásuk még a legtapasztaltabb nőket is meg fogja lepni. A képzeletbeli aranypontot a csikló sörtéjű kitüremkedése képviseli, amelyek ritmikusan koppintják a csiklót , és lökésekkel együtt az orgazmikus univerzumba lövik a hölgyet.



A hajlékony hegyű szerszám kiváló minőségű szilikonból készült, amelyet bársonyos puhasága és puhasága miatt imádni fog.
A behelyezhető rész belső oldalát hernyószerű bordák díszítik, amelyek a készülék lassú be- és kihúzásakor kellemesen perfundálják a hüvelyt. A lengéscsillapítók bekapcsolása előtt különösen élveztük a bordázatot.
A vibrátor fő hajtóereje 2 nagy teljesítményű motor , amelyek a tolófunkciót és a klitor kiemelkedését hajtják végre. A női eszköz 7 tolómódot és 6 vibrációs programot kínál a hegyben.



A vízálló kezelésnek köszönhetően a pulzátort folyó víz alatt öblítheti le, majd kisütés után egy mágneses USB kábel segítségével töltheti.
A csomag tartalmaz egy szövet játéktáskát is a tároláshoz.
Kicsit csak a modell magasabb zajszintjére panaszkodunk, ami együtt jár a bumping funkcióval. De nem ébreszted fel a szomszédokat a fal mögött.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Sassy Bunny szilikon pulzátor + ajándékként Intim+ síkosító gél (15 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem