Betöltés...

Gyro vibrátor Turbo Shaker G-Spot Lover (23,7 cm)

Ár: 25.885 Ft

A Turbo Shaker G-Spot Lover girovibrátor a vagina és a G-pont stimuláció új típusát képviseli, amely a mega-erős rezgések és a gyors lökések elvén működik. Egy erős vibrációs motor gyors forgásba állítja az alap belsejében lévő oszcilláló golyót , és egy rugós tapadókorong segítségével gyorsan előre-hátra tolja a behelyezőt. A hüvely és A G-pont intenzív stimulációját elsősorban tapasztalt nőknek ajánljuk, akik sokat tolerálnak a hüvelyben.
A vibrátorban leginkább azt szeretjük, hogy a nőnek egyáltalán nem kell mozognia önkielégítés vagy előjáték közben. A giroszkópok ezt teszik nekik. 
A behelyezett üreges rész jól rugalmas , ezért alkalmazkodik az egyéni női anatómiához . A speciálisan ívelt, pufók hegye minden lökésnél intenzíven irritálja a G-pontot .



Imádni fogja a Soft Touch felületi textúrájú Szilikon anyagot, bársonyos puhasága és antiallergén tulajdonságai miatt.
A néma üzemmóddal rendelkező készüléken 3 intenzitásban állítható be a rezgésmód .
A széles , kerek tapadókorong bármilyen sima felülethez tapad, és még a nehezebb giroszkópgömböt is megtartja. A vibráció bekapcsolása előtt javasoljuk, hogy a hölgyek először szálljanak fel a vibrátorra , mert a gyors ütések leválaszthatják a tapadókorongot a padlóról.



A vízálló kezelésnek köszönhetően könnyedén tarthatod higiéniailag tisztán a játékot, mert folyó víz alatt teljesen leöblítheted. De mindig tartsa rögzítve a felhajtható fedelet a töltéshez, nehogy víz szivárogjon a készülékbe.
A vibrátor töltése USB-kábellel történik. A csuklós burkolat alatti töltőaljzatot a labdán kell megtalálni. Úgy sikerült, hogy a vibrátort függőleges helyzetbe hoztuk, amelyben a golyón lévő töltőaljzat a kupakkal ellátott lyukba irányította magát .
A nehezebb giroszkóp labdát tekintve a szerszám elég markáns , és a rezgések a kezekre is átadódnak. Ezért a vibrátor erőteljes teljesítménye némileg hátrányossá válik. De az első orgazmus után gyorsan elfelejti ezeket a kisebb hibákat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Gyro vibrátor Turbo Shaker G-Spot Lover (23,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem