Betöltés...

Dildó Siren's Crush (17 cm)

Ár: 8.215 Ft

Arózsaszín Siren's Crush dildó első pillantásra megragadta a figyelmünket egyedi formájával. A dildó belsejében található kiemelkedő bemélyedések és az ívelt csúcs tökéletes kombinációt alkotnak a G- vagy P-pont ingerléséhez.
A kúpos hegynek köszönhetően a dildó könnyen behelyezhető, és a kisebb, 3 cm-es átmérője még a kezdők számára is kitölti az intim területeket. Ezt a modellt mindenkinek ajánljuk, akinek még nincs a gyűjteményében görbe modell, és szeretné az előjátékot vagy a partnerrel való előjátékot nem szokványos stimulációval feldobni.
Az eszköz kiváló minőségű orvosi minőségű szilikonból készült, és értékelni fogja az anyag nagyfokú rugalmasságát is. A dildó U alakúra hajlik, így minden helyzetben alkalmazkodik az egyéni emberi anatómiához . Erre pedig az összes konkurens dildó nem képes.



Avízálló kivitel megkönnyíti a dildó karbantartását, és meghívja a vízi játékot a kádban vagy a zuhanyzóban.
Egyedül azt sajnáljuk, hogy a kerek tapadókorong nem tapad a sima felületekre. De mi könnyen rácsatlakoztattuk a dildót a hámra, és élveztük a pegginget, ahol a nő átveszi a férfi fölött a hatalmat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Dildó Siren's Crush (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem