Betöltés...

Vibrációs análgyöngysor Buttocks Bold Beaded távirányítóval (16 cm)

Ár: 21.935 Ft

A Buttocks Bold Beaded vibrációs análgyöngysort az egyedi szivárványszín, az erős rezgések és a tökéletesen rugalmas forma miatt szerettük meg, amely nem akadályozza a fenékben semmilyen pozícióban. A hab a tortán a távirányító, amely kényelmesebb irányítást tesz lehetővé maszturbálás és páros játék közben. A szélesebb átmérőjű modell a tapasztalt kezdők és a sokat látott ínyencek fenekét egyaránt kitölti.

A golyók tökéletesen izgatják és nyújtják az análist, de vaginálisan használva a G-pontot is kényeztetik. Az análgolyók nem hiányozhatnak egyetlen anális játék rajongó készletéből sem, mivel hatékonyabban stimulálnak, mint egy klasszikus análdugó.

A golyók lehetővé teszik a gyors be- és kicsúszást, és így intenzívebb véráramlást biztosítanak. Ha pedig a hölgyek szex közben a helyükön tartják a vibrációs golyókat, feszesebb vaginával lepik meg partnerüket. A kúpos hegynek köszönhetően az eszközt könnyű behelyezni. Az eszköz közepes mérete miatt azonban azt javasoljuk, hogy a kezdők először az ujjaikkal vagy egy kisebb análdugóval feszítsék szét a feneküket. A tapasztalt játékosok számára a golyók különösebb előkészítés nélkül csúsznak be a síkosított fenékbe. A segédeszköz teljes behelyezhető hosszában rugalmas, így nem nyom sehol, és játékosan alkalmazkodik a testhez bármilyen helyzetben. És mivel az anális golyók még séta közben sem csúsznak ki, szívesen viseljük a parkban sétálgatva. Játék közben értékelni fogja a stabil talpat is, amely megakadályozza, hogy a játékszer a testbe szoruljon, emellett könnyen kézben tartható. Ez megkönnyíti a modell golyóról golyóra történő behelyezését és kihúzását a vérbő análisból.

A puha szilikon a kedvencünk a szexuális játékokban, mert nagyszerűen siklik a síkosítás után. Ráadásul a szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, így az egészségügyben is találkozhatunk vele.

A vezérlő ABS műanyagból készült, puha bársonyos felülettel, amely kényezteti az ujjbegyeket. Az erős rumbly rezgések az anális mélyére hatolnak, így különösen az intenzív stimuláció szerelmeseit elégítik ki. A 10 vibrációs mód klasszikus módokat, valamint különféle pulzusmintákat kínál.

A játékot egyetlen motor hajtja, amely a rezgéseket a teljes behelyezési területre továbbítja. Játszadozás után egyszerűen öblítse le a modellt folyó víz alatt, mivel közepesen vízálló kivitelű. Ha pedig az anális gyöngyök kifogynak az energiából, töltse fel őket a mágneses USB-kábellel.

Csak a hangosabb motorra panaszkodunk egy kicsit, amely a vibrációs gyöngysor bekapcsolása után zúg. Azonban azt tapasztaltuk, hogy a testbe való behelyezés után a játék zajszintje szinte minimálisra csökken, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs análgyöngysor Buttocks Bold Beaded távirányítóval (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem