Betöltés...

Monster dildó Minotaur (35 cm)

Ár: 49.540 Ft

AzXXL szörny dildó Minotaur extrém kialakításával felpezsdíti a merész fantáziát, a szerepjátékot és a kisállatjátékot, amely a kedvenc BDSM gyakorlatok közé tartozik. A dildó hüvelyi és anális töltésre egyaránt alkalmas, széles átmérője miatt pedig különösen a tapasztalt ínyencek fogják elérni.
A rózsaszín szín narancssárga fémes kiemelésekkel érzéki és misztikus megjelenést kölcsönöz a Minotaur vibrátornak.
Az eszköz formája egy ló péniszére emlékeztet, ezért egy hosszú farkú anális dugót és egy lómaszkot is meghívtunk az előjátékhoz és a szexhez. A Domináns hölgyek vagy urak kezéből nem hiányozhat a lovaglóbot sem.



A kerek, puha tapadókorong bármilyen sima felülethez tapad, és úgy találtuk, hogy a dildó is elfér a hevederben . A legkényelmesebbnek a kisebb fémgyűrűvel ellátott strap-on-t találtuk, amiben a nehéz dildó tartotta a legjobban. A rugalmas bevezető részt a kezünkkel is meg tudtuk fogni lökések közben.
A dildó rugalmas, orvosi minőségű szilikonból készült, amely bármilyen helyzetbe állítható, ahogy behelyezed a nemi szervedbe. A szilikon anyagot az antiallergén tulajdonságai miatt is szeretni fogod, ami orvosi használatra is alkalmassá teszi.
És mivel a dildó vízálló, nem fogsz belefulladni egy vízzel teli fürdőkádba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Monster dildó Minotaur (35 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem