Betöltés...

Automatikus fel-le mozgó maszturbátor D Rush

Ár: 40.885 Ft

Az automatikus D Rush maszturbátor erős motorral és jellegzetes belső textúrával intenzíven masszírozza a péniszt teljes hosszában. A 9 vibrációs és 9 síkosító programja ugyanolyan valósághű és még intenzívebb érzéseket nyújt a férfiaknak, mint amikor a másik felükkel szexelnek . A kétoldali kupakok lecsavarása után a maszturbátor átjárható játékká válik, amelyet partnerével együtt az előjátékba is bevonhat. Ez a prémium modell az automata maszturbátorok sorából kitűnik finom méreteivel, futurisztikus kialakításával és sima szívóerejével. Vibráló motorja a konkurenciához képest erősebb, így még a tapasztalt ínyencek is élvezni fogják, akik szeretik a péniszüket masszázsfejjel ingerelni.

A D Rush automata maszturbátor nem tűnik feltűnően, kicsit olyan, mint egy termosz. De a behajtott karok miatt úgy néz ki, mint egy robot. És a felhajtható fogantyúkaroknak köszönhetően bármilyen helyzetben könnyen a kezedben tarthatod. Az állítható csuklóknak köszönhetően a karokat 4 pozícióba állíthatod . Ugyanakkor a maszturbátor hátulján van egy masszív fogantyú, amivel egy kézben tarthatod.

Azerős motornak köszönhetően a pörgetés egyenletes, és a férfiak 9 pörgetési program valamelyikében élvezhetik. Ezek önmagukban vagy a 9 vibrációs programmal kombinálva is lejátszhatók. A két kupak lecsavarásával a maszturbátor átjárható hüvelyvé válik. Így a játékot mindkét módon használhatja, és maga döntheti el, hogy a motor a pénisz tövénél vagy a makkon rezegjen. Könnyen megjegyezheti kedvenc rezgési vagy szívási módját a világos digitális kijelzőnek köszönhetően, amely a kiválasztott program számát mutatja. Átjárható kialakításának köszönhetően próbálja ki a maszturbátort partneri játékhoz is.

Az elasztikus TPE anyagból készült átlátszó, puha tapintású belső hüvely áttetsző, és jellegzetes, kisebb-nagyobb dudorok alakú kiemelkedésekkel rendelkezik . Ezért a férfiaknak a legrealisztikusabb érzést nyújtja a partnerük nedves hüvelyébe való behatolás során.

A metálszürke színű külső tok sima ABS műanyagból készült, amely szilárdságával és tartósságával tűnik ki. A kihajtható karok ízületei ezért simán működnek és nem törnek el. Szükség esetén nedves ruhával törölje le a műanyag felületet a kezelőpanellel együtt. Az átlátszó belső hüvely vízálló. Használat után egyszerűen mossa ki szappannal és vízsugárral. Ha pedig a maszturbátor lemerül, a modern USB-C töltőkábelnek köszönhetően körülbelül 3,5 óra alatt újratöltheti.

Ahogy említettük, a belső hüvelyt fel-le mozgató erőteljes motor biztosítja a zökkenőmentes behatolást. Ez a szokatlan mechanikus hang a vibrációhoz képest sokkal áthatóbb. De senki sem hallja a zárt hálószobaajtón és a falakon keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Automatikus fel-le mozgó maszturbátor D Rush" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem