Betöltés...

Műbőr kötöző hám Direct Entry

Ár: 28.220 Ft

A Direct Entry Bondage hámot használhatja a kezekre és a lábakra szex közben és erotikus játékokkal való kísérletezés közben. A heveder lenyűgözött minket minőségi kialakításával és azzal, hogy nem kell ágy vagy más bútor ahhoz, hogy lekösse partnerét. A bilincsek és a combszíjak egy kényelmes nyakpárnához vannak rögzítve. Ezért bárhol élvezheti az eszközt, ahol csak eszébe jut, és professzionális dominánk, Lady Victoria is használja BDSM szalonjában .

A bilincs minden BDSM-rajongó alapfelszereléséhez tartozik. De megtörténhet, hogy otthon nincs mihez kötni őket. Vagy esetleg más , nem hagyományos helyeken szeretné élvezni a kéz és láb kötöttségét, ahol nincs matraccal ellátott ágy a központi kereszt rögzítéséhez. A közvetlen bejáratú hevederrel bárhol megbilincselheti alázatos partnerét, ahol le tud feküdni. A hevederek részben megtámasztják az immobilizált felet, és ha szükséges, a lábakat többféleképpen is elhelyezheti . Mert nem mindenki bírja sokáig hajlított lábbal emelt helyzetben.

A szerszám kiváló minőségű műbőrből készült, amely domináns hatású és úgy néz ki, mint az eredeti. A felhasznált anyag nem hámlasztja és nem szennyezi a bőrt. A nikkelmentes fémkomponensek nem okoznak allergiás reakciót a bőrön.

Az elképesztően kényelmes bilincsek levehető fém karabinerekkel rögzíthetők a párnához, így le tudod venni őket a párnáról. A combszíjak állítható hosszúságúak , így kellemetlen érzés esetén lazíthatja a lábakat, vagy éppen ellenkezőleg , közelebb húzhatja a testhez . A hevederekről eltávolíthatja a csúszó párnázást, amely megakadályozza a zúzódásokat .

Szeretjük, hogy a bilincs univerzális méretének köszönhetően a bondage készlet nőknek és férfiaknak egyaránt jól áll. Minden övcsaton találsz egy fűzőlyukat , amellyel átfűzheted a zárat , így ha megfelelően meghúzod a pántokat, párod nem fog magától kijönni belőlük. A zárak nem részei a csomagnak .

Önt is el fogja ragadni az egyszerű karbantartás. Csak törölje le a Vízálló eszközt egy nedves ruhával és egy csepp enyhe szappannal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műbőr kötöző hám Direct Entry" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem