Betöltés...

Latex hüvely péniszre Love Longer (10 db)

Ár: 6.570 Ft

A Love Hosszabb Érzéketlenítő pénisz hüvelyt úgy tervezték, hogy csökkentse a makk érzékenységét, és ezáltal megakadályozza a korai magömlést , még a szexuális állóképességet támogató egyéb termékek használata nélkül is. Viseléskor az ujjak visszahúzott állapotban tartják a fitymát, mint az anatómiailag szabadon álló makkú férfiaknál. Ha a pénisz hegyét a ruhához dörzsöljük, természetes módon fokozatosan zsibbadunk. Kipróbáltuk az ujjakat, és már néhány napos viselet után éreztük hatásukat . Az ujjak minden korosztály számára alkalmasak, és a gyártó legalább napi 6-8 órás viselést javasol.

Az átlátszó színű burkolatok természetes gumiból vagy latexből készülnek, amely nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot. Ezért nem irritálja a pénisz, mint egyes kozmetikai krémek vagy permetek a magömlés késleltetésére, amelyeket a bőrre visznek fel. Ezenkívül A latex jól rugalmas, így alkalmazkodik a pénisz egyéni anatómiájához . Azt tapasztaltuk, hogy a felszerelt hüvely nem gördül vagy reped.

A csomagban 10 darab ujjat talál, és mindegyik higiénikusan egy praktikus műanyag zacskóba van csomagolva. Mindegyik hüvely egyszeri használatra szolgál, így az urak minden nap újat vesznek fel. Hagyja feltekerve a hüvelyt, miután kivette a csomagolásból, ahogy feltekerődik a péniszig. A hüvely felhelyezése a ki nem bontott péniszen úgy történik, hogy először a fitymát húzzuk vissza, amennyire csak lehet, és a hüvelyt a vastagabb oldalával (B oldal) az alhas felé tesszük fel úgy, hogy az a fitymán "fekszik". Ezután hüvelyk- és mutatóujjával tartsa meg a hüvely vékonyabb oldalát (A oldal) a makknál, és fokozatosan kezdje el a fitymára tekerni a felcsavart hüvelyt úgy, hogy az a pénisz minél nagyobb részét befedje. Felszerelés után a vékonyabb oldal (A) a makk és a fityma közé van rögzítve, és megakadályozza, hogy a fityma visszahúzódjon a makra.

Az ingujj fel- és levétele egy kis gyakorlást igényel, de egy kis ügyességgel mindenki meg tudja csinálni. Ne feledje azt is, hogy mielőtt a pénisz hegye hozzászokna a ruházathoz való dörzsöléshez, az ujjak viselése egyes férfiaknál enyhe bőrpírhoz vagy irritációhoz vezethet. A gyártó azt állítja, hogy a férfiak is sportolhatnak ujjal. Nem javasoljuk azonban a fokozott aktivitást felhúzott ujjal, és higiéniai okokból a férfiak még forró nyári napokon sem viselhetik a készüléket.

Értesítés
A latex ujjak nem akadályozzák meg a fogantatást, mivel nem helyettesítik az óvszert, és nem használhatók szex közben. A hüvely csak akkor hatékony, ha megfelelően fel van helyezve a péniszre, és ha nappal viselik, amikor a férfi mozgásban van. Naponta cserélje a béléseket a higiénikus kopás érdekében. Ne használja a terméket, ha allergiás a latexre. Bőrirritáció esetén forduljon orvosához.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Latex hüvely péniszre Love Longer (10 db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem