Betöltés...

Szövet Toybag erotikus eszközökhöz, nagy

Ár: 1.650 Ft

Kínálunk egy textil játéktáskát erotikus segédeszközökhöz , két méretben kisebb és nagyobb játékokhoz. A kisebb táska erekciós gyűrűk, nyomóeszközök vagy bugyi vibrátorok tárolására alkalmas. A nagyobbba akár egy kiálló vibrátort is rejthetsz.
A kellemes bársonyból készült elegáns bézs táska puha tapintású. A durvább anyagnak köszönhetően a játéktáska nem fénylik át , így akkor sem árulja el titkát, ha a táskát a földre löki.



Minden táska húzózsinórral rendelkezik a kényelmes záráshoz, így az erotikus eszköz higiénikusan tiszta marad a játéktáskában. A precízen megmunkált varratok kiváló minőségűek, és garantálják a táska hosszú élettartamát.
Az erotikus kiegészítők számára készült szövet Tobag nem hiányozhat egyetlen erotikus kollekcióból sem, mert nem minden gyártó szállít táskát a csomagolásban való tárolására a játékkal együtt. Ezért sokan tapasztaltuk azt a dilemmát, hogy hol tároljuk a játékot, hogy ne porosodjon be, vagy hogy a kíváncsi gyerekek ne találják meg. Egy praktikus játéktáska elegánsan oldja meg ezt a problémát.



Saját tapasztalatunk szerint azt javasoljuk, hogy minden erotikus kiegészítőt külön tároljon, hogy ne érjenek egymáshoz. Különféle anyagaik gyakran kémiai reakcióba lépnek egymással, és csúnya zúzódásokat és színes foltokat hagynak maguk után. Ezért minden játék tárolásához használjon játékzacskót vagy az eredeti dobozt.
A vászontáska előnye az eredeti csomagolással szemben, hogy nem foglal annyi helyet. Ezért alkalmas játékok táskában vagy más poggyászban való szállítására.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szövet Toybag erotikus eszközökhöz, nagy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem