Betöltés...

RC Inflatable vibrációs felfújható análdugó táviránytóval (14,5 cm)

Ár: 29.405 Ft

Az RC Inflatable felfújható análdugó minőségi kialakításával, erős vibrációjával nyűgözött le minket, és kínálatunk egyetlen felfújható análdugójaként távirányítóval vezérelhető. Ez megkönnyíti a játék használatát a maszturbációhoz és az előjátékhoz, ami alatt nem zavarja a cső, amely összekötné a nyomkodható ballonnal. A szélesebb átmérő kitölti azoknak a tapasztalt ínyenceknek a fenekét, akik már rendelkeznek tapasztalattal az anális játékok terén. Az eszköz alkalmas anális és vaginális játékra, valamint fisting előkészítésére is kiváló.

A tömör maggal rendelkező análdugónak a kúpos formáját is értékelni fogja, keskeny heggyel, ami megkönnyíti a behelyezést. Megállapítottuk, hogy a segédeszköz nagyobb méretei ellenére vajszerűen csúszik be a síkosított anális területre. Felfújás után 8 cm átmérőjűre tágul, és kellemesen nyomja a prosztatát vagy a G-pontot. A hosszabb szárnak köszönhetően a játék ott marad, ahol kell, és még felfújás nélkül sem csúszik ki. Tekintettel a szélesebb, kemény alapra, leginkább fekve, hason vagy négykézláb élveztük a játékot.

A segédeszköz puha szilikon anyagból készült, amely gyorsan felmelegszik az emberi hőmérsékletre. Felfújás után a segédeszköz kellemesen puha, ugyanakkor kellemesen nyomja az érzékeny anális falakat. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért az egészségügyben is használják. A tömör ABS műanyagból készült vezérlő kényelmesen illeszkedik férfiak és nők tenyerébe.

Az análdugó 10 vibrációs program ritmusára erősen rezeg, melyek között megtalálható a klasszikus és a pulzáló üzemmód is. A segédeszköz 6 előre beállított felfújási módot kapott. A rezgések és a nyomás kombinációja finom élményt nyújt, aminek köszönhetően lélegzetelállító orgazmusokat értünk el. A levegőt kiengedheti a játékból a dugó vezérlőpultján lévő gomb megnyomásával vagy a vezérlő segítségével. Az első módszer jobban bevált nekünk, simább és gyorsabb is volt.

A modell közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen tisztán tarthatja. Dicsérjük a modern USB-töltést is, ami nem minden felfújható análdugónál adott.

A vibráció bekapcsolása után a játék csendesen dorombol, mint egy macska. Felfújás közben az análdugó kicsit hangosabban szól, de nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat a fal mögött.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "RC Inflatable vibrációs felfújható análdugó táviránytóval (14,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem