Betöltés...

Mrs. Claus karácsonyi jelmez, XL

Ár: 19.600 Ft

A Mikulásné karácsonyi jelmezben a hölgyek otthon, privátban is bemutatkozhatnak párjuknak, de a kifinomult szabásnak köszönhetően karácsonyi buliba is elmehetnek benne.
A vörös és fehér színek ikonikus kombinációja fokozza a karácsonyi hangulatot , és felpörgeti a másik felet. A csábító Mikulás ruhák ellenállhatatlan csábítókká varázsolják a nőket, akik a karácsonyi vacsora mellett szexi domborulatukat is felszolgálják párjuknak.
A telt mellek és a hattyúnyak kiemelkedik a mély V-nyakkivágásból . A nyakkivágásban az tetszik, hogy fehér műszőrmével bélelt. A szegély ismétlődik a szoknyán és az ujjakon, és folytatódik a nagy kapucnival , amelyben a hölgyek összebújhatnak.



A ruha testhezálló szabású , amely optikailag karcsúsítja az alakot. Egy széles fekete öv négyszögletes arany csattal kiemeli a darázsderekát, és minden nő a derékbőségéhez igazítja. A fényes felületű szövetpánt kívülről kicsit bőrszerűnek tűnik, de nem szilárd, így viselés közben sehol sem nyom.
Hátul egy hosszú cipzár található , aminek köszönhetően a modell szépen illeszkedik és nem tűnik ki .
Az erősebb karú nők is értékelni fogják a 3/4-es ujjakat , amelyek a karácsonyi finomságok felszolgálásakor is praktikusak .



A fenék alatti körszoknya úgy néz ki, mint egy paradicsom, és kiemeli a hosszú lábakat. A hölgyek a karácsonyi ruhát alsószoknyával kombinálhatják, amit a csomag nem tartalmaz.
Szó szerint beleszerettünk a puha plüss anyagba . Az anyag nem harapja és nem karcolja a bőrt, így a ruha hosszabb viseletre is alkalmas. A jelmezt csak kicsomagolás után vasaltuk ki, mert gyűrötten jött a gyártótól. De vasalás előtt ne felejtse el kifordítani a ruhákat , és állítsa be a gőzölős vasaló alacsony hőmérsékletét, akár 30 °C-ot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mrs. Claus karácsonyi jelmez, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem