Betöltés...

Hűsítő stimuláló gél Valkiria (50 ml)

Ár: 8.245 Ft

A Valkiria hűsítő, stimuláló gél az orgazmus fokozására a skandináv mitológia háborús istennőinek ereje által inspirált, és növeli a csikló érzékenységét önkielégítés vagy előjáték közben. A friss mentolos illatú termékben hatásos az összetétele, amely arginint és maca gyökér, damiána virág és borsmenta természetes kivonatait tartalmazza. Az aloé vera kivonatnak köszönhetően a gél segít hidratálni az érzékeny bőrt mind a női, mind a férfi ölben.

Vigye fel a gélt a csiklóra, a makkra vagy a mellbimbóra, és finoman masszírozza be a bőrbe. Körülbelül 30 másodperc alatt érezni fogja a hűsítő hatást és a kellemes bizsergő érzést, ez körülbelül 8 percig tart. A termék kiválóan csúszós gél állagú, így csak kis mennyiséget kell felvinni az intim részekre. A Valkiria stimuláló gél nem helyettesíti a síkosító gélt, ezért az intim részek bőrére csak külsőleg vigye fel.

A mentol illatáról és hűsítő hatásáról a borsmenta levelek kivonata (mentha piperita) gondoskodik. Ez az aromás növény pihentető, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert. A borsmentát tartalmazó kozmetikai termékek különösen a zsíros és pattanásos bőrön fejtik ki hatásukat. A menta kivonatot tartalmazó bőrápolók és krémek is kellemesen hűsítik, illatosítják és tonizálják a bőrt.

A parabének, cukor és glutén nélküli, vegán kompozícióban megtalálható a maca gyökér (lepidium meyenii) természetes kivonata is, amelyet az egyik természetes viagerként emlegetnek. A maca az úgynevezett fitoösztrogének közé tartozik, és javítja az endokrin mirigyek működését. A hormonok arányát is kiegyensúlyozza, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. Nőknél segít enyhíteni a premenstruációs szindróma, a menopauza tüneteit és rendszeresíteni a menstruációt. Férfiaknál javítja a spermiumtermelést és a minőséget.

A gél másik hatékony összetevője és a nők titkos fegyvere a damiána növény (turnera diffusa). A damiána egy magas cserje, amely legfeljebb 2 méter magasra nő. Kis sárga virágai erősen aromás illatúak, amelyek a kamillát idézik. Mexikóban a damiánát hagyományosan női afrodiziákumként használják, fokozva a szexuális élményt.

A gyártó aloé vera (aloe barbadensis) levet is hozzáadott a gélkészítményhez. Ez az A- és E-vitamint tartalmazó zamatos növény évezredek óta elismert csodálatos hidratáló, regeneráló és gyógyító tulajdonságairól. Az aloé vera leveléből származó zselé hűsítő, puhító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, és védőréteget hoz létre a bőrön.

Az erotikus eszközök szerelmesei masszázsfejet, léghullámos csiklóizgatót vagy maszturbátort is bevehetnek a játszadozásokba. A termék vízbázisa nem károsítja az anyagok pórusmentességét, és nem roncsolja a latex óvszereket sem.

Az utazási csomagban lévő gél könnyen adagolható az applikátor segítségével, és utazás közben értékelni fogja a praktikus szivárgás elleni védelmet. Az első használat előtt többször egymás után meg kell nyomni a pumpát, mert eltart egy ideig, amíg a gél bejut az applikátorba, de ezután már simán működik.

Figyelmeztetés
Tartsa a terméket gyermekektől és háziállatoktól távol. Kerülje a sérült bőrrel és szemmel való érintkezést. Ha a termék a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. A termék nem belső használatra vagy orális játszadozásra készült. Bőrirritáció esetén hagyja abba a gél használatát, és forduljon orvoshoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő stimuláló gél Valkiria (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem