Betöltés...

Mythology Duman Mystic M Vibrator Watchme Wireless vibrációs dildó (17 cm)

Ár: 23.510 Ft

A vibrátort vezeték nélküli órával távolról is vezérelheti Watchme Wireless Technology. De az óra nem része a csomagnak, és külön kell megvásárolni.
A Mythology Duman Mystic M Vibrator Watchme Wireless vibrációs vibrátor rugalmas testtel és ívelt hegyével stimulálja a G-pontot , és kényezteti a fenekét és az érzékeny prosztatát . A szép 3 cm-es átmérőt még a kezdők is meg merik elérni .
A széles, kerek tapadókorong jól tapad bármilyen sima felületen , még felcsatolt állapotban is . Ezért a vibrátort szerepváltáskor is használhatja.
A vibrátorban az az, hogy reagál a környezeti hőmérsékletre , és melegítés után megváltoztatja a színét . A férfiakat lenyűgözi, ha megnézi, hogyan változtatja partnerük hüvelyének melege a vibrátort feketéből lilává .



Szeretni fogja a bársonyosan puha orvosi szilikont is, amely nem okoz allergiás reakciókat.
A vibrátor kivehető vibrációs kazettával rendelkezik, amely 10 rezgésmód ritmusára erősen vibrál. A kazettát néma üzemmódban tölti fel mágneses USB-kábellel .



A vízálló felület gondoskodik arról, hogy a játékot könnyen higiénikusan tisztán tartsa.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mythology Duman Mystic M Vibrator Watchme Wireless vibrációs dildó (17 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem