Betöltés...

Szivárványos műbőr bilincs kézre Rainbow Fantasy

Ár: 13.200 Ft

A Handcuffs Rainbow Fantasy-t értékelni fogják a könnyű BDSM-játékok szerelmesei, akik szeretik a másik fele megbilincselésével változatossá tenni szexüket, vagy a fantasy -t, a rendőri szerepjátékot . A játékot lábmandzsettával is kombinálhatjaRainbow Fantasy ugyanabból a sorozatból, és szerelje fel magát egy nagyszerű stílusos készlettel.
A napfényt gyengéden visszaverő , pasztell szivárvány színekben pompázó szerszámot aranyszínű fém alkatrészek egészítik ki, és egy kis luxust kölcsönöznek neki.



Kialakításának köszönhetően a játék egy ruházat szexi kiegészítőjeként is kiváló, Egy Pride-meneten vagy egy bulin . Felfedeztük, hogy a bilincset fojtóként is használhatod a nyakadban.



Nagyra értékeljük , hogy az állítható övnek köszönhetően a bilincs jól átöleli a keskeny női és a nagyobb férfi csuklót is. Egyszerűen rögzítse őket egy fém csattal az 5 lyuk egyikéhez.
Szeretjük a játék precíz megmunkálását , amely kiváló minőségű poliuretán bőrből készült. Nem dörzsöli a bőrt, kellemes a testen és könnyen karbantartható .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szivárványos műbőr bilincs kézre Rainbow Fantasy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem