Betöltés...

Medium Plug análdugó - kék

Ár: 8.160 Ft

Anális csatlakozó Medium Plug két színben közepes mérete a tapasztaltabb játékosok végbélnyílását kitölti és a keskenyebb szárnak köszönhetően hosszú viseléskor sem csúszik a fenék mögé. Ez a rezgésmentes anális dugó nagy kerek tapadókoronggal az egyetlen kínálatunkból , amely kiváló minőségű rugalmas TPE anyagból készült. Ezért használhat szilikon kenőzseléket , amelyek tovább csúszkálnak, de megzavarják a szilikon játékok vízhatlanságát. A játékos párok örülni fognak annak, hogy a készülék finoman világít a sötétben . Csak hagyja a nappali fényben, vagy világítsa meg egy lámpa alatt egy ideig.

Az eszköz változatossá teszi az önkielégítést és a szexet , melynek során a fenekébe betolt játékkal rendelkező hölgyek szorosabb behatolást és olyan érzéseket élveznek, mint a kettős behatolásnál . Partnerük szűkebb hüvelyének köszönhetően a férfiak a pénisz erősebb stimulációját élvezik, ami együtt jár erősebb orgazmussal.

Az anális dugó anatómiai kúpos alakú, lekerekített hegyével, amely fokozatosan kiszélesedik . Ennek köszönhetően a készülék könnyen behelyezhető a fenékbe. A játék teste kemény , ugyanakkor jól rugalmas, így az anális dugó alkalmazkodik az emberi anatómiához. A haladóbb kezdők először az ujjaikkal vagy egy kisebb méretű anális dugóval kinyújthatják a feneküket. Ez felkészíti a végbélnyílást a modellrel való további feltöltésre Medium Plug.

A ftalátok nélküli TPE anyag előnyei közé tartozik az egészségbiztonság , a tartósság és a hosszú élettartam . A szerszám kissé ragacsos, ezért apró foltok tapadnak rá. Alternatív megoldásként tiszta vízzel könnyedén lemoshatja a szennyeződéseket. Szeretjük, hogy az anális dugónak nincs kellemetlen aromája kicsomagolás után, mint néhány olcsóbb modellnél.

A megbízható tapadókorong szilárdan tart minden sima felületen. Például rögzítse a kád szélére, ahonnan nem fog csak úgy leszakadni. Lassan tolhatod a játékot maszturbáció és partnerjátékok közben. Az érzékeny végbélfalakat még az anális dugóra ülve is irritálja, ami szintén intenzíven stimulálja a férfi prosztatát . A széles saroknak köszönhetően a játék nem illeszkedik az aljába.

Anális csatlakozó Medium Plug vízálló kezeléssel rendelkezik, így akár egy vízzel teli fürdőkádban is orgazmust élvezhetsz vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Medium Plug análdugó - kék" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem