Betöltés...

Aranyszínű fémbilincs kézre Shiny Obsession

Ár: 16.315 Ft

Az aranyszínű, fém Shiny Obsession bilincs a különleges kiegészítők szerelmeseinek figyelmét a dizájnos kialakításának köszönhetően magára vonzza. A bilincset csillogó strasszkövek díszítik, amelyek megfelelően tartanak és nem esnek le. Látványosan néznek ki, és a luxusos arany színnel együtt szépen kiemelkednek az erotikus fotókon, videókon és BDSM partikon.

A kiegészítő alkalmas minden BDSM-rajongónak, aki szereti partneri játékát könnyű kötözéssel feldobni, és azoknak, akik szeretik magukat szex közben szokatlan ékszerekkel díszíteni. Játék közben a megbilincselt partner érezni fogja a bilincs szilárd fogását és súlyát a csuklóján, ami fokozza alárendelt pozícióját. A játék mind a női, mind a férfi csuklót átöleli, és role playben használható rendőrtiszt és védekező bűnöző szerepében is.

A bilincs vastagabb, fém, összekötő lánccal rendelkezik, amely tökéletesen hűti az izgalomtól felhevült bőrt. A domináns partner maga felé húzza rabszolgáját, vagy pórázt rögzít az egyik láncszemre. A lánc enyhe húzást is kibír, de erős rántástól elszakadhat.

A játék kiváló minőségű és tartós cinkötvözetből készült, amely nem súrolja a csukló érzékeny bőrét. Ezenkívül nem tartalmaz nikkelt, ezért nem okoz allergiás reakciókat.

Nagyra értékeljük, hogy a bilincsek nem nyílnak ki maguktól. Kioldásukhoz használja a csomagban található két szív alakú kulcsot. És ha véletlenül elveszíti a kulcsokat, csak nyissa ki a bilincseket a biztonsági zárral. Ezt a kis T-alakú kart közvetlenül a kulcslyuk mellett találja. Amikor oldalra mozdítja a biztosítékot, kinyitja és feloldja a bilincseket.


A bilincs karbantartása kicsit több időt vesz igénybe, mint az más modelleknél megszokott. Ha a segédeszközt síkosító gél vagy olaj szennyezi be, az egyes kövek közötti teret is meg kell tisztítani egy nedves ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Aranyszínű fémbilincs kézre Shiny Obsession" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem