Betöltés...

Aneros Eupho Trident prosztata, gát és here stimulátor (11 cm)

Ár: 32.070 Ft

A speciálisan kialakított, kisebb átmérőjű Aneros Eupho Trident análdugó egy szabadalmaztatott orvosi eszköz a prosztata handsfree stimulálására. Ennek során a férfiak tudatosan erősítik az análisukat és a medencefenék izmait, amelyek mélyen a medencében helyezkednek el. Az izmokkal együttműködve az análdugó mozog, forog és enyhén halad a fenékben. Ez gyönyört vált ki és aktiválja a prosztata területét. A dugó két külső karja a P-pont és az anális mellett egyszerre stimulálja a heréket és a gátat is (kívülről masszírozza a prosztatát), így a dugó egyszerre 4 erogén zónát stimulál. Az Aneros Eupho Trident azonban abban különbözik a kínálatunkban található klasszikus análdugóktól, hogy elsősorban erősítő eszközként szolgál. A fehér szín aranyérproblémák esetén feltárja az esetleges sérüléseket.

Az análdugót lassan helyezze be az ellazított fenékbe úgy, hogy az ívelt hegye kifelé, a köldök felé mutasson. Kisebb átmérőjének köszönhetően a játékszer még a kezdők fenekébe is becsúszik. A legkényelmesebbnek azt találtuk, ha a stimulátort hanyattfekvő vagy oldalt fekvő helyzetben vezetjük be. Miután a játék teljesen behelyezett, meglepődve tapasztalhatja, hogy a gát és a herék stimulálására szolgáló, kívülről elhelyezkedő kiemelkedések nem nyúlnak ki a megfelelő helyek stimulálására. Ebben az esetben össze kell szorítania az izmait, és tovább kell húznia a dugót befelé, ezáltal közelebb húzva azt a gáthoz.

Az eszközt nem úgy tervezték, hogy kézzel helyezzék be és távolítsák el a fenékből, mivel a kemény, nem engedékeny test miatt a dugó meghúzása indokolatlan és fájdalmas nyomást gyakorolhat a prosztatára. A férfiak ezért csak a végbél- és belső izmok összehúzásával és ellazításával irányítják a stimulátor mozgását. Az eszközzel a helyén a férfiak erőteljes orgazmust élvezhetnek maszturbáció, orális vagy partnerrel való szex közben.

Az egészséges medencefenék számos egészségügyi előnnyel jár a férfiak számára. A megerősödött medenceizmok befolyásolják a szexuális állapotot és az orgazmus élményét, megelőzik az inkontinenciát, és nem utolsósorban megszüntetik a gerinc rossz tartását. A medencefenék edzése során a férfiak egyebek mellett a belső intim részeket körülvevő PC izmokat (pubococcygeus), az úgynevezett szerelemizmokat edzik, amelyek a medencefenék rögzítését támogató izmok zsanérját képviselik. A PC-izmoknak köszönhetően a férfiak intenzívebben élhetik át az izgalmat, és javíthatják a csúcs feletti kontrollt. A medencefenék leghíresebb férfi (és női) izmainak erősítése így segít a férfiaknak a korai magömlés ellen. Többek között a PC-izmok összehúzásával leállítja a vizelet áramlását, és lehetővé teszi az erekciós pénisz fel-le mozgását is. Megfelelő működésük számos egészségügyi előnnyel jár a férfiak számára, és pozitívan befolyásolja a kielégítő szexuális életet.

Az Aneros Eupho Trident prosztata stimulátor elsősorban átgondolt és funkcionális ergonómiájával nyűgözött le minket. A behelyezhető rész nem pufók és nem lekerekített a formája, mint a klasszikus anális dugóknak. A segédeszköz enyhén lapított heggyel indul és a horgony felé a modell teljes teste szűkül és még jobban lelapuljon. Megállapítottuk, hogy ez a fajta ergonómia nem csak az eszköz spontán felfelé, a prosztata felé történő mozgását teszi lehetővé anális izmok megfeszítésekor, hanem enyhe csavaró mozgást is. Minél simább, hosszabb és erősebb az anális izomzatának összehúzódása, annál jobban be van dugva a teljes análdugó, elfordul, és egyúttal enyhén megnyomja a gát és a herék stimulációs kiemelkedéseinek széleit. Az anális izmok elengedésével a stimulátor visszatér eredeti helyzetébe. A férfi végbélizmok tudatos erősítésekor a segédeszköz a mutatóujjas prosztatamasszázshoz hasonló stimulációval jutalmazza meg, mely során kellemes „gyere ide” mozdulatokat végzünk.

A gyártó a segédeszközt egy luxus, fekete-piros, mágneses záródású papírkazettába csomagolta, amely tárolásra szolgál. A borító úgy néz ki, mint egy könyv, így jól illik a könyvtárában található többi szépirodalomhoz. Senki sem tudja meg, hogy a férfiak nem kedvenc műfajuk olvasásával töltik az estéket, hanem a prosztata masszírozásával és a medencefenék erősítésével. A hölgyek ajándékba is adhatják párjuknak a segédeszközt, például karácsonyra vagy születésnapra.

Az análdugó kiváló minőségű, tömör műanyagból készült, bársonyos bevonattal. A szilárd szerkezet enyhén rugalmas külső karokkal kifejezetten az intenzívebb stimulációs élményekhez lett kialakítva. De a műanyag egy centit sem mozdul el, így a férfiak ne üljenek le a segédeszközzel a fenekükben. Túl nagy nyomást gyakorolhat a prosztatára, és fájdalmat okozhat. A műanyag mindenféle síkosítóval jól kijön, így szilikon síkosítókat is használhat a segédeszköz bevezetéséhez.

A teljesen vízálló kezelésének köszönhetően a segédeszköz könnyen tisztítható és higiénikusan tartható, és akár a zuhany alatt vagy a pezsgőfürdőben is meghitt pillanatokat élvezhet vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Aneros Eupho Trident prosztata, gát és here stimulátor (11 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem