Betöltés...

Análdugó prosztatamasszázshoz Rapture P távirányítóval (11 cm) + ajándék Anális gél 15 ml

Ár: 20.200 Ft

A Rapture P análdugó speciális formája lehetővé teszi, hogy célzottan masszírozza a prosztatát kívül és belül. A szűkített nyaknak köszönhetően nem csúszik ki semmilyen helyzetben, még séta közben sem. Az ellipszis alakú talp megakadályozza, hogy becsússzon a belsejébe, és megkönnyíti a játék kihúzását is. A távirányító csak a hab a tortán. Kényelmesebbé teszi a játék irányítását, miközben ösztönzi a páros játszadozásokat.

A prosztatamasszázs izgalmas erotikus praktika, amely minden férfi számára nagy egészségügyi előnyökkel jár. Rendszeres masszírozással a férfiak szilárdabb erekciót és erősebb orgazmust élnek át, mert az izgatás hatására oxitocin és szerotonin szabadul fel, amelyeket a boldogság hormonjainak neveznek. Ezenkívül a prosztata stimulálása során az ejakulációs csatornákban felhalmozódott összes folyadék is felszabadul, ami megszünteti a húgycső nyomását.

A fekete anális segédeszközök áradatában a Rapture P análdugó hipnotikus kék színével első látásra megragadja a tekintetet. A kéknek nyugtató hatása van az emberi testre. Nemcsak a stresszes elménket, hanem a testünket is képes megnyugtatni. Ezért nyugodt elmével, nagy elszántsággal fog belevágni a szexuális kísérletezésekbe, amitől magabiztosnak fogja érezni magát. Ezenkívül a kék análdugó gyönyörű kiegészítője lesz az erotikus segédeszközök gyűjteményének.

Kiváló minőségű szilikonból készült, amely puha és gyengéd tapintású. A szilikon anyagot gyakran használják a gyógyászatban, mivel nem okoz allergiás reakciókat és nem pórusos a felülete. Ezért nem maradnak meg benne a szennyeződések.

Az anatómiai forma mellett, aminek köszönhetően a játék tökéletesen passzol a prosztatához, nagyra értékeljük az erős rezgéseket is, amelyek használat közben intenzíven továbbítódnak az anális falakra. A Rapture P análdugóval többszörös orgazmust is átéltünk péniszstimuláció nélkül. Hogy őszinték legyünk, gyakran nem is tudtuk kipróbálni mind a 10 rezgésprogramot játszadozás közben.

A teljes vízállóság jól jött játszadozás közbenb a csendes vibrációs motorral együtt. Többször is magunkkal vittük a popsidugót a kádba vagy a zuhanyzóba, és élveztük a fürdőszobában a relaxáló kikapcsolódást, ahol maximálisan ellazulhattunk. Az análdugó halk zümmögése nem hallatszott át a zárt ajtón vagy a gipszkarton falakon a lakótömbben. És amikor a játék lemerült, egyszerűen pillanatok alatt feltöltöttük a mellékelt mágneses USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó prosztatamasszázshoz Rapture P távirányítóval (11 cm) + ajándék Anális gél 15 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem