Betöltés...

Bionic Beaded Rimming vibrációs análdugó rotáló golyókkal (14,3 cm)

Ár: 36.325 Ft

A vibrációs Bionic Beaded Rimming análdugó intenzív rezgéssel kényezteti az análist a 7 vibrációs program és kéjesen mozgó golyók által. Az análdugó nyakában lévők fel-le oszcillálnak, így megbízhatóan imitálják a rimminget, vagy a népszerű fenéknyalást. A segédeszköz nagyobb átmérője, amely a legszélesebb pontján eléri a 4 cm-t, tökéletesen kitölti az anális stimuláció tapasztalt szerelmeseinek fenekét, és a vibrációs és golyós masszázzsal együtt viharos orgazmushoz juttatja őket.

Sok rotációs játék kínálja Önnek a hüvely vagy a fenéknek intenzív masszírozását golyókkal, amelyek körbeforognak, mint egy körhinta. A Bionic Beaded Rimming análdugó azonban egy újszerű mechanikus mozgással érkezik, amelyben a vékony szilikonréteg alatt apró gyöngyök úsznak előre és hátra, fel és le. Ennek köszönhetően a játékkal élvezheti az igazi fenéknyalás kellemes érzéseit, melynek során a kedvese beledugja nyelvét az análisába. Ez a stimuláció tehát élethűbb és érzékibb, mint amit a versenytárs modelleknél tapasztal, amelyek csak az anális falat masszírozzák a golyók körkörös mozdulataival.

11,7 cm-es használható hosszával és 4 cm-es maximális átmérőjével az análdugó olyan tapasztaltabb játékosok számára alkalmas, akiknek már több anális játékuk van otthon, vagy rendszeresen folytatnak anális szexet. A kezdőknek egy kisebb eszközt javasolnánk, amely alkalmasabb a fenék kezdeti nyújtására. A Bionic Beaded Rimming modell bár könnyen behelyezhető a keskeny hegynek köszönhetően, a méretei nem mindenkinek valók.

Imádni fogja a selymesen puha és lágy tapintású szilikon felületet. Síkosítás után hibátlanul siklik, és mivel hipoallergén és nem porózus tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen tisztítható.

A segédeszköz 2 vibrációs motort kapott a gyártótól, melyek vezérlése külön, 2 gombbal történik. Ezért játék közben külön-külön vagy együtt is élvezheti a rezgéseket és forgásokat. Önön múlik, hogy mit választ. Tapasztalatainkból tudjuk, hogy mindkét funkció egyidejű elindítása villámgyors és nagyon erős orgazmushoz vezet. Lassú játékoknál célszerűbb csak egy funkció elindítása, vagy a játék behelyezése után az anális falakra nehezedő nyomás alkalmazása.

Élvezheti az intenzív rezgéseket 7 vibrációs program kíséretében, amelyek klasszikus állandó és változatosan gyors pulzáló rezgésekből állnak.A 3 rotációs programnál a sebességük szabályozható.

A teljesen vízálló és csendes kialakításnak köszönhetően használhatja a rotációs Bionic Beaded Rimming análdugót a kellemes kikapcsolódás alatt a fürdőben. A fürdőszoba vékony falain vagy a zárt ajtón keresztül senki nem fog tudni semmit a halkan doromboló játékról. Ha pedig készüléke lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bionic Beaded Rimming vibrációs análdugó rotáló golyókkal (14,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem