Betöltés...

Tenga Egg Curl maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 2.440 Ft

A Tenga prémium gyártó dizájner maszturbációs tojásainak népszerű sorozata a Tenga Egg Curl modellel bővült, amely dinamikus belső szerkezetével, erős és kisebb kiemelkedéseivel intenzíven irritálja a péniszt. Kompaktságának köszönhetően az eszköz tökéletesen illeszkedik férfiak és nők tenyerébe , és még egy kis hátizsákban is elfér. Így mindig kéznél lehet ez a megfizethető maszturbátor még nyaraláskor vagy wellness hétvégéjén is.

A zsebes maszturbátort kifejezetten a makk stimulálására tervezték, de a puha és elképesztően rugalmas TPE anyagnak köszönhetően akár 25 cm-es hosszra is megnyúlik. Az urak ezért élvezni fogják teljes büszkeségük serkentését. A hőre lágyuló elasztomer gyorsan alkalmazkodik a környezeti hőmérséklethez . Ezért próbálja meg melegíteni egy tál meleg vízben, vagy kísérletezzen, és tegye be egy kis időre a hűtőszekrénybe. Az új érzések robbanása valóban megrendítheti a libidót.

Amit szeretünk az eszközben, az az, hogy párban is meghívhatod játszani . Ha kifordítod a tojást és az ujjaidra teszed, az irritáló textúra még az izgatott csiklót és az érzékeny mellbimbókat is elkényezteti. És mivel a játék vízálló felülettel rendelkezik, magával viheti a vízzel teli pezsgőfürdőbe vagy fürdőkádba.

A gyártó a Tenga Egg Curl-t eldobható eszközként mutatja be. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy a kiváló minőségű TPE anyag sokáig bírja, ezért az urak többször is használják a szerszámot. A huzatot játék után mindig alaposan öblítse le, és tárolás előtt hagyja jól megszáradni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Curl maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem