Betöltés...

CB-6000S erényöv

Ár: 76.550 Ft

Az erényöv a domináns fél meghosszabbított karja, amely kíméletlenül kordában tartja a partnere libidóját. Ezért a péniszketrec az egyik legnépszerűbb BDSM segédeszköz, amit a D/sz párok szinte naponta használnak. A CB-6000S  erényöv a világhírű gyártó CB-X fenomenális péniszketrec termékcsaládjából, a CB-X egyesíti magában mindazt, amit egy bondage játéktól elvárhat. Megfelelő méretválasztás esetén a CB-6000S péniszketrec kényelmes, nem szorít sehol, és minden férfi legjobb barátjává válik.

A segédeszköznek egy kicsit trükkös a felhelyezési folyamata, vigyázni kell, hogy ne csípje meg az intim területen lévő érzékeny bőrt, de ha egyszer felcsatolta, a játék tartja magát. Ezért nincs szüksége hozzá derékszíjra. Az erényöv felhelyezése úgy történik, hogy először kiválasztja a megfelelő méretű "U" gyűrűt, amelyet a herék mögé helyez. Az ideális méretű gyűrűt onnan tudja megállapítani, hogy nem lesz túl szoros vagy laza, ha már felhelyezte. Ezután fogja a félkarikát a villákkal szorosan összekötve, nyomja a lehető legközelebb a testéhez, és hátulról rögzítse a gyűrű elejére. Ezután vegye a második félkarikát, és rögzítse elölről a három kihúzott csavarral az első csuklóhoz, hogy egy teljes gyűrűt kapjon. Ezután csúsztassa a meghatározó görgőt a középső csavarra, majd rögzítse a péniszketrec krómozott részét. Fűzze fel a csavarokra, és végül zárja le az erényövet zárral, amelyet a középső csavarban lévő szemen keresztül tol át. Ügyeljen arra, hogy kenje be a péniszt és a ketrec belső falát, mielőtt a péniszt behelyezi az erényövbe.

Az erényöv kiválasztásakor ne csak az anyagot vagy a felhelyezési módszert nézze, hanem a méretekre is összpontosítson. A CB-6000S modell 3,4 cm átmérőjű és 7 cm hosszúságú, átlagos péniszmérettel rendelkező férfiak számára alkalmas. Az átlagosnál nagyobb méretű férfiak nem fogják kényelmesen érezni magukat a ketrecben, vagy egyáltalán nem fognak beleférni.

A CB-6000S erényöv hegyénél egy nagy, hosszúkás lyuk található a szellőzéshez és a vizeléshez. Az alárendelt partner így több hétig is a ketrecbe zárva maradhat. A helyesen megválasztott méretnek és anatómiai formának köszönhetően a modell tökéletesen illeszkedik, nem szorítja vagy nyomja össze túlzottan a péniszt.

A választott polikarbonát anyagot könnyűség, szilárdság és tartósság jellemzi. Az ezüstözött felület fémes megjelenésű, mégis maga a ketrec a zár nélkül kb. 74 g súlyú, ezért nem korlátozza a férfiakat a mindennapi tevékenységekben vagy a sportteljesítményükben.

A csomagban 5 különböző méretű gyűrűt talál, amelyeket a gyártó "U" gyűrűknek nevezett el, mivel nem zártak. Minden személy kiválasztja a számára legmegfelelőbb karikát, hogy jól érezze magát benne. Ezért az erényöv viselésekor nem tud kifogásokat keresni a kényelmetlenség vagy a kidörzsölődés miatt. A ketrec minden részét gondosan csiszolta és lekerekítette a gyártó, hogy az urak úgy érezzék magukat az erényövben, mintha paplanban lennének.

A ketrecet lezárhatja fémzárral, amelyhez 2 kulcsot kap, vagy az öt eldobható műanyag plomba egyikével. Ezek azonban eldobhatóak, mivel tönkremennek, ha egyszer feltöri őket. Személy szerint ezeket a műanyag zárakat javasoljuk, amikor például a bezárt partner üzleti útra megy. Vészhelyzet esetén ő maga is eltávolíthatja a pecsétet anélkül, hogy a tűzoltóságot kellene kihívnia.

A CB-6000S erényöv közepesen vízálló. Ez megkönnyíti a hosszú ideig tartó viselését, amely alatt az urak bármikor vizelhetnek vagy zuhanyozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "CB-6000S erényöv" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem