Betöltés...

Lesbian erotikus kaparós sorsjegy

Ár: 1.455 Ft

A Lesbian erotikus kaparós sorsjegyek lenyűgözik azokat a leszbikus párokat, akik szeretik a feszült pillanatokat, és új pozíciók felfedezésével szeretnék feldobni szerelmi életüket. A jó áron elérhető kaparós sorsjegy nem üríti ki a pénztárcáját, így születésnapra vagy leánybúcsúra is alkalmas kis ajándéknak.

A képeskönyvhöz hasonlóan összehajtogatott erotikus sorsjegyek minden játékkártyán 4 lekaparható szív található. A kártyák napról napra vannak felcímkézve, mint egy képzeletbeli naptár. A gyártó úgy tervezte a játékot, hogy napi négy szív törlésével egy egész hétig játszhassanak vele. Ha leküzdi a kíváncsiságát, és szeretné a meglepetés pillanatait az egész hónapra kiterjeszteni, fokozatosan töröljön le minden nap egy szívet.

Szeretjük a termék minőségi, elegáns és részletes feldolgozását is. A kaparós sorsjegyek erős papírból készülnek és védőfóliába vannak csomagolva. Ezért nem fog megtörténni, hogy véletlenül ledörzsöli a kaparós réteget, amely alatt az erotikus szimbólum rejtőzik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lesbian erotikus kaparós sorsjegy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem